Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 August 2012

Sejak Bila Geng Rusila Ngam Dengan...

Hahahaha.... bhai .. gua nak tanya lu aaa... sejak biler plak geng Rusila ngan dengan CucuMatKilau... hahaha..... Lawak aaa... Sori aaa... Gua cukup kenal ngan blogger CucuMatKilau tue... hahaha... ini blogger yang nak jadi ahli politik... yang teringin nak jadi YB... yang maukan dirinya dicalonkan dalam PRU... jenis kaki mau jawatan jer... hahahaha

Sori aaa... gua takmo nak cari pasai ngan dier...cukup lar gua tau saper dier blogger CucuMatKilau tue... hahahaha....

Jadi... orang politik yang macam nih... gua tak heran sangat ngan komen dier... samer gak ngan Nasharuddin Mat Isa dan Hassan Ali.... hahaha.... samer gak ngan dua tiga ahli puak UG... yang jenis giler jawatan.... hahaha... ramai oooo sebenarnya....

Statement diorang tue biasalar... akan cari hits... statement cari makan... statement nak bagi diri dan muka kuar dalam paper... hahaha... statement nak bagi nampak diorang ader buat kerja... walhal kat dalam Parlimen atau DUN... tido jer semedang.... hahahaha... takder hasil... tapi mau imbuhan... aper daaaa....

Anyway... geng Rusila dah makin meracau dah nih... hahaha... artikel hari nih dah tak samer dengan semalam... semalam cakap lain.. hari nih cakap lain... minggu depan plak ntah lar... kalu sesapa rajin scroll baca semua artikel yang ditulis oleh geng Rusila tue... pasti boleh tangkap aper yang gua maksudkan... hahaha......

Orang cakap... biler panas hati... mula lar mencarut... memaki hamun... dan terlupa aper yang pernah dier sendirik katakan.... hahahaha.... lawak lar.... hahahaha.... ooops... gua tabley nak kutuk.. diorang nih maksum... dah hafaz Al Quran dan kitab kuning... hahahahahaha

6 comments:

  1. c++,

    ko baca tak respon tgna terhadap karpal berkaitan hudud? bacakan, ko persan tak para mana tgna tibai karpal? aku banyak kali juga baca, tak jumpa pung!

    tapi geng rusila kata gitulah, kononnya tgna tibai karpal. depa marahkan geng reform nape tak komen tgna sedangkan pemimpin pas lain asyik kena komen je?

    tahap fitnah beb... mudah2an tgna diberi kesihatan berpanjangan demi mempertahankan 'no ug with umno!'

    ReplyDelete
  2. Bhai Hussin...

    Gua baru jer baca tadi... mmg pon tak perasan gua bab mana Nik Aziz tibai Karpal Singh...

    Karpal tue satu hal.... dah pasti dier kafir... nih yang Islam pon dah nak jadi macam kafir plak aper hal... hahaha...

    Geng Rusila tue tengah meroyan la bhai... biarkan jer... orang ditinggal bini camtue lar... hahaha

    ReplyDelete
  3. depa nak 'sekeh' tgna tak berani. suruh geng reform 'titik'. nampak sangat tak cerdik. tgna tu kan 'kepala' reform' - no to ug.

    takkan reform nak 'sekeh' kepala bos sendiri, macam depa jugak, mana 'sekeh' bos dan gerombolan ug. dok defend ada la biarpun hujah yang diutarakan lebih kurang serdak, hah ha ha

    ReplyDelete
  4. guruh sudah berbunyi, hujan nak turun ke?

    "PAS mengingatkan kepada mana-mana pemimpin atau ahli partinya yang bukan ahli dibidang pengajian Syariah Islam agar berhati-hati membuat kenyataan mengenai hukum hudud.

    Ahli Jawatankauasa Kerja PAS Pusat, Datuk Abu Bakar Chik melahirkan rasa kebimbangannya berhubung dengan beberapa kenyataan pemimpin parti mengenai pelaksanaan hudud di negara ini.

    Ini kerana, katanya beberapa kenyataan pemimpin PAS sendiri yang disiarkan melalui akhbar arus perdana agak mengelirukan dengan tafsiran seolah-olah tidak bersetuju dengan pelaksanaan hukum tersebut."

    http://wargamarhaen.blogspot.com/2012/08/pimpinan-pas-digesa-waspada-jawab-isu.html

    sape pemimpin2 yang dimaksudkan tu?

    ReplyDelete
  5. Tudia Hussin, hang bantai depa tu sampai lagu tu nooo... tapi memang betoi depa tu lemaih (lemas) aku tengok perangai dok kemaruk nak jadi orang besaq besaq PAS tapi tak reti nak buat kerja. Kira dok jatuh hukum kat orang tapi diri dan geng sendiri double standard. He...He.. betui ke cara aku cakap Kedah tu!

    ReplyDelete
  6. Bhai Hussin...

    Diorang nak cover line tue... hahahaha...

    Bhai Ahmad...

    Hahaha... speaking Kedah lu lari beberapa harkat lar... hahaha .. tapi takper.. satu percubaan yang baik...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja