Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 December 2012

Siapa Punya Kerja Nih?

Bhai... agak-agak lu aaa.... kerja perdajal vandalisma nih biasa ker bebudak hardcore Pakatan Rakyat buat? Cuba lu story samer gua.... kat mana pernah jadi kes vandalisma yang dibuat oleh bebudak Pakatan Rakyat... setahu gua aaa... walaupun tak puas hati ker mender ker... biasanyer bebudak Pakatan Rakyat nih masih lagi folo undang-undang...

Jadi... benda kes vandalisma terhadap kamera AES nih.... gua berani jamin... bukan bebudak Pakatan Rakyat yang buat.... ini kerja sabotaj nih .. biasa bebudak Barisan Nasional yang suka buat... sebab diorang tau... kalu tertangkap... diorang akan selamat.. sebab ader bekap kuat nih...

Tengoklah... lepas nih akan ader lagi berderet-deret kamera AES dijahanamkan.... semuanya bertujuan untuk menunjukkan bahawa ini kerja Pakatan Rakyat... kerja twist citer nih memang dah boleh jangka...  Hadoi.....



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja