Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 December 2012

SENSASI : Video PapaGomo Tumbuk Azmi APA Terdedah

Bhai... lu ingat tak kes Blogger PapaGomo tumbuk Blogger Azmi APA .... hehehe... sure lu masih ingat kan.... hehehe... ader tak sesapa ader gambar video kejadian tue.... kalu ader mintak passla kat gua.... hahaha... Gua nak tengok setakat mana samsengnya PapaGomo nih.... stakat berani tumbuk orang lagi tua daripada dier jer.... hahaha...

Aper-aper pon... layan dulu berita bawah nih.... Agaknyer inilah gayanyer blogger Azmi APA kena tumbuk dek blogger PapaGomo tue kot....


Skali-skala buat troll aper salahnyer... hahaha

8 comments:

  1. kah kah kah excited gila aku tadi
    sekali kena troll

    ReplyDelete
  2. giler ah bapak budak ni.. mentang2 badan besar.. habis disapu bersihnya budak tu.. kesian budak tu T_T

    ReplyDelete
  3. Bhai Taufik...
    Jangan mare yer.. hahaha... skali skala kena troll aper salahnyer... hahaha

    DeeDe PiSces Za...
    Itu la... tak padan... lain kali kena cari yang sama saiz lar...

    ReplyDelete
  4. bahaye tau budak2 ni.. takut dah besar nanti dorg dendam.. time tu kite pun dah tua.. nak jalan pun x lalu kan.. ha padan muka kena smash balik dgn bdk yg kite aniaya dulu..
    opsss terbebel lebih2 la plk :p

    ReplyDelete
  5. DeeDee PiSCes Za...

    Hahaha... masa tue tak sempat la nak bukak kuda-kuda... kena belasah balik lar... hahaha.... itupon kalu tak kiok lagi masa tue... hahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha.. kuda-kuda eh.. lama dah tak dgr perkataan tu..

    ReplyDelete
  7. betul ker blogger APA dah join UMB dgn tun faisal bro...salam admin

    ReplyDelete
  8. DeeDee PiSCes Za...
    Hahaha... memang la... tambah lagi bagi yang dalam lama tinggalkan seni mempertahankan diri... hahaha...

    Bhai Mahadzira...
    Wei.. dier memang join UMB dari awal.... cuma la nih dier macam berpatah arang berkerat rotan jer dengan UMB.... dier nak join USB plak kot... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja