Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 December 2012

DEBAT: Google Bersetuju Sediakan Siaran Langsung

Bhai.... RTM dan Rais Yatim khabarnya bersedia untuk menganjurkan debat secara forum tertutup isu Amanat Hadi. Malah khabarnya ramai Ulama dan Mufti akan turut sama terlibat... Tapi RTM takkan buat siaran langsung. RTM akan buat rakaman sahaja...

Tapi kalu lah Google bersetuju untuk menyediakan prasarana siaran secara langsung debat Amanat Hadi ... Mesti gempak kan... Hahaha... Sebab kalu nak buat live streaming camnie... Kecik jer bagi Google... Dengan prasarana Youtube... Debat secara live mudah nak dibuat...

Jadi... Kalu RTM dan Media Prima takmo dan tabrani nak buat siaran langsung... Gua rasa takder masalah kalu Google nak bantu... Tue belum Al Jazeera atau CNN nak tolong... Kalu nak harapkan BERNAMA TV.... Lupakan sajer la... Hahaha

Persoalan yang perlu ditanya skrang nih... Aderkah Rais Yatim berani nak benarkan media lain terlibat sama menyediakan prasarana siaran langsung untuk debat nih...

Kalu susah-susah sangat... Gua dan kengkawan blogger yang lain macam AdukaTaruna, Amrayy, Azmi APA, OtaiManjung dan ramai lagi boleh tolong setkan live streaming... Unit IT PAS dan TranungKite pon boleh gak bantu... Aper ader hal....

3 comments:

  1. Adakah SKMM akan cuba masuk meminang google untuk menyekat Hadi? Kita nantikan..hahaha...BANkami

    ReplyDelete
  2. aku sokong bro. guna ustream pon buleh dah. cuma kena war-warkan satu negara. waktu primetime.

    promote2 gila2 kat facebook, twitter & blog
    ni buleh membantu revolusi media sedia ada

    ReplyDelete
  3. Bhai Carlos...
    Ntah ler... SKMM ader berani ker lawan Rais Yatim tue... hahaha

    Bhai Taufik...
    Yer betul... gua tau ramai netizen boleh bantu punya... kicik punya hal tue...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja