Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 December 2012

Gengster UMNO Tuntut Wang Perlindungan

Bhai... Nih aper citer nih.. Tetiba jer jadi gangster berlesen? Siap tuntut wang perlindungan la plak... Aper daaa... Takder ker ayat lain nak guna... Levi ler... Bon Jaminan ker... Insuran ker... Ini tak... Siap guna ayat jaminan perlindungan.... Hahaha ... Aper nih.... Serupa macam gengster la...

Walaupun gua bersetuju dengan benda nih... Tapi please la.. Guna la ayat lain.. Nama jer Kementerian Pengajian Tinggi... Tapi serupa macam tarak skolah jer ... Hahahaha...

Lagi satu... Nilai sebanyak tue untuk satu kolej/IPTS ker atau ikut berapa kapla murid... Terbaek kalu kena ikut kapla murid... Tapi.... Jangan sampai biler ader benda nih yuran akan naik berganda dan memaksa student amik PTPTN...

Macam contoh Kolej Masterskill... Gua takut nanti pasai wang perlindungan... Student jadi mangsa... Memang la gua tau saper disebalik Kolej Masterskill tue.... Hahahaha...

2 comments:

  1. hahaha..sah kerajaan gangster ni. Meremang bulu tengkok gua baca...takut.

    ReplyDelete
  2. Bhai BunBinBan...

    Rasa gua yang handle kerajaan Malaysia la nih mesti kongsi gelap nih... hahaha... gua Geng 08 pasai kat IC gua ader nombor 08 (negeri Perak)... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja