Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 December 2012

Undilah Barisan Nasional

Bhai... Pagi nih sewaktu gua drive kereta pi antar anak sulung gua ke sekolah pasai ader kelas persediaan untuk UPSR... Tetiba jer gua terperasan satu billboard nih... Baru jer tukar dier punya billboard... Semalam billboard Monsun Cup... Hehehe

Hari nih dah jadi billboard Undilah Barisan Nasional... Bagoosh... Ini macam la kempen... Buat secara berani... Bold... Dan pastikan guna duit parti sendiri yer...

Jangan plak pasai nak pasang billboard nih... Guna duit Kerajaan Negeri... Kerajaan dan Parti ader beza la bhai... Hehehe ... dan jangan lupa..... Hehehehe... Undilah Barisan Nasional....


3 comments:

  1. hahaha...

    We are anonymous
    We are legion
    We do not forgive
    We do not forget
    Expect Us.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih...

      saspek us...

      Delete
  2. Bhai Faiz Fakhirin...

    Hahaha... We come and We conquer... hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja