Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 December 2012

Dah Mampus Ke?

Bhai... Gua ader dengar citer... Ntah la tak tau betul ker idak.. Still khabar angin kot... Yang ader Dewa skarang nih tengah nazak... Secara klinikalnya kalu ikut dah kritikal... Dah nazak... Tapi itu semua guna life support machine...

Cuma yer la... Doktor belum brani nak umumkan mender pon... Sebab tue la status Dewa nih masih valid... Tapi tak tau la sampai biler...

Aper-aper pon... Kalu dah mampus ... ader chan la cuti... dah lama tak dapat cuti camnie.. Last skali tahun 80'an dulu... Hahaha...

Okeh.. Babai... Telinga tue dengar-dengar la yer .. Mana la tau dapat berita terkini dalam sebulan dua nih... Hehehe

1 comment:

  1. Gua nak buat repot Polis... lu cakap ada dewa mampus.... hehehehe...

    Errr... Dewa tu natang apa eeekkkk... hahahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja