Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 December 2012

Zainuddin Maidin Semakin Mengarut

Hahaha.... Baca bhai... Jangan tak baca kat blog dier.. Zainuddin Maidin nih mengaku dier wartawan senior... Tapi... Still kayu... Mana taknyer... Dier tak tau beza antara Westminster dan Manchester.... Hahaha

Kiter kat Malaysia nih mengamalkan demokrasi ala Westminster la... Bukan demokrasi ala Manchester... Tue la... Banyak lagi tengok EPL... Dan kurang nak sokong Liga Bolasepak Tempatan....

Kayu betul la... Sungguh mengarut la Zainuddin Maidin nih... Nak tau baca kat sini la



6 comments:

  1. Malunya...tak dpt beza Westminster dgn Manchester. Wartawan senior apa ni?

    ReplyDelete
  2. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Tue la pasai... gua dah komen kat blog dier.. tapi gua rasa dier takkan publish.... dan dier akan perbetulkan artikel tue... jadi tue yang gua snapshotkan lebih awal... jadi bukti... hahaha

    ReplyDelete
  3. bangsa mamak ni kalau x buat huru hara mau mati terbelit gamaknya. Pegi indonesia la buat Press statement dr nyuruk blakang melayu.

    ReplyDelete
  4. MAMAK BARUA UMNO-APCO KAKI AMPU TERSOHOR NI MANA TAU 'ENGLISH' ! HAHAHA MASA BERSIH TU DIA KUTUK HABIS BERSIH DAN DALAM INTERVIEW SATU DUNIA TENGOK SIBAHLOL KELABU ASAP NI KATA 'ERECTION' ! APA BARANG YANG ERECTION TU DEY ? MIMPI BASAH BARU BALIGH KOT ! ABU !

    ReplyDelete
  5. Saya suka Blog abang ini. Mudah-mudahan orang seperti Abang ini makin banyak di Malaysia, open minded, tidak tergesa-gesa menilai, yang lebih penting lagi cerdas!

    ReplyDelete
  6. Bhai BunBinBan...
    Bukan salah mamak kalu diri sendiri yang bengap... hahaha... tue la pasai.. ader brani kalu pi Indon la..

    Bhai Amuraria...
    Hahaha... erection tue... tue mesti kena penangan Sildenafil atau Taldenafil tue... hahaha.... komponen viagra tue...

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Terima kasih kerana membodek gua... hahaha... sori.. gua takder duit kecik dan duit besor nak kasi sama lu... hahaha... jangan mare yer... gua mengusik jer... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja