Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 December 2012

Muhyiddin Mula Memasang Perangkap

Bhai.. Kalu lu ader masa... Cuba baca artikel yang tersiar di SinarHarian yang gua screencapture kan kat sini... Cuba baca the other way around.. Jangan baca straight jer...

Dari situe lu mesti boleh nampak... Camana Muhyiddin sedang mula memasang perangkap untuk Najib Razak... Disini la bestnyer strategi dan agenda yang Muhyiddin ader.. Dier tau dengan menekan Najib Razak untuk membuat keputusan.. Sebenarnya memberikan peluang yang besar untuk Muhyiddin beroleh keuntungan...

Aper pon... Muhyiddin tahu stakat manan kemampuan Najib Razak... Sebab tue la kalu lu perasan... Muhyiddin la nih dok pi buat perjumpaan dengan akar umbi... Dengan kakitangan kerajaan... Tengok camana dier mempergunakan Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) dalam agenda dier..

Abis la Najib... Najib kena cepat amik tindakan counter attack kalu nak menang psywar dengan Muhyiddin Yassin nih... Najib kena amik tindakan proaktif... Kalu lambat alamat tinggal la... Hahaha

3 comments:

  1. Takan lu x tau bro...kroni mahyuddin seme dah kena cantas x dpt projek walaupun projek kementerian pelajaran. Skang ni sape yg di kenaql pasti sebagai org mahyuddin akan tekan. Lu tau apa impak dia pada Mahyuddin?. hahaha...mmg x di sangka.

    ReplyDelete
  2. Maka samalah masa jangkahayat jb water front tu

    ReplyDelete
  3. Bhai BunBinBan...
    Oh yer ker... ramai yang dah kena ker... waaa.. tak sangka plak cepat kerjabuat diorang nih.... cam haram kan ....

    Bhai/DeeDee Orang Muda Yg Cepat Teruja..
    Hahaha... JB Waterfront tue bukan ker dah abis dirembat semuanya oleh Singaporean.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja