Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 December 2012

Rusuhan Kaum. Siapa Dalang?

Bhai... Lu agak siapa yang buat kerja jahat sajer nak kasi panas isu nih... Gua sebenarnya takmo nak amik pot pasai "kunun" ada rusuhan kaum... Tapi pasai ader member dah mintak gua ulas... Maka gua ulas la...

Sori... Gua tak percaya akan ada rusuhan kaum... Ini semua kerja sabotaj.. Ini semua kerja perangkap... Ini semua kerja yabg disengajakan... Ader agenda disebaliknya..

Soklan yang wajib ditanya... Saper yang buat kerja dajai nih... Aper motif dier... Apa yang nak dicapai... Aper agenda dier...

Yang pasti ... Gua berani jamin.. Takder sorang pon penyokong pakatan rakyat takkan buat kerja bodo nak createkan havoc camnie... Ini kerja bodoh tahap bangang...

Tapi... Gua berani jamin kerja bangang camnih dihavockan oleh penchachai UMNO/BN dan balachi diorang... Sebab ini trademark diorang... Sebab diorang memang bangang... Hahaha

Aper-aper pon.... Gua gelak jer pasai isu nih... Nampak sangat la dah terdesak sangat UMNO/BN nih..... Hahaha

4 comments:

  1. gua terbaca satu blog smlm psl rusuhan tu, dian gua pun jengok2 blog lain tpi x jumpa...so gua ignore je. Pgi baca ada lak ayahanda2...hemmmm..hahaha

    ReplyDelete
  2. dah turun KL ke? how was your presentation.. ada baik ka? hehehe

    ReplyDelete
  3. Apa ada hal dengan rusuhan camtu? Melayu kan terkenal dengan parang terbangnya? Inilah masa nak gunakan.

    Nak canggih lagi pakai remote control dengan servo sanwa ke futaba ke.

    Stop the game lah wahai melayu purba especially puak2 3 line yang primitif.

    ReplyDelete
  4. Bhai BunBinBan...
    Hahaha... Lu bukan tak tau... kalu melibatkan Ayahanda ker ... Perkida ker... semuanyer sembang deras jer.. hahaha

    DeeDee PiSCes Za...
    Hahaha... sudah solosai.. dah balik Kemaman dah pon... Presentation di CyberSecurity berjalan lancar..

    Bhai Waris...
    Hahaha.... diorang bukan setakat servo Sanwa, Futaba atau Hitec... tapi siap pakai gyro GY401 Tail Lock lagie... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja