Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 December 2012

UMNO Tolak Calon PRU13 Pasir Mas

Hehehe.... What to say.... PAS dah takmo nak kerjasama dengan Ibrahim Ali.... UMNO pon takmo... Jadi sebenarnya Ibrahim Ali nak kerjasama dengan saper nih... takkan dengan Nasharuddin Mat Isa atau Hassan Ali kot?



3 comments:

  1. Salam C++

    Ada sorang mamat ameno Pasir Mah nak sangat bertanding kat situ. Katanya ameno ader peluang besor menang sebab Pah (PAS) pecoh dua.

    Kita tunggu jer sama ada dia terpilih atau tidak oleh ameno. Mulut dia bukan main jeghabei lagi.

    ReplyDelete
  2. Kejam sungguh PAS dan UMNO nih. X hargai pergorbanan Bos Perkasa ni. Gua tengok tinge dia pun gua tau dia seorang yg ikhlas dlm perjuangan. Hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. DeeDee Yong...
    Biaq benar Yong... pergh... ader peluang besor tue menang kat sana yer... hahaha.... Kiter gelakkan dier jer la... hahaha

    Bhai BunBinBan...
    PAS memang kejam... tapi UMNO lagi kejam.. penat jer PerKOSA nih support dan jaga kepentingan UMNO... tapi haram UMNO buat derk jer... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja