Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 December 2012

Ibrahim Ali Dikepung?

Hahaha.... Pakatan Rakyat memang dah lama takmo deal ngan Ibrahim Ali... Barisan Nasional pun dah tolak Ibrahim Ali.. Nih skrang nih... Kumpulan media dan wartawan plak dah tolak Ibrahim Ali.... Hahaha...

Dah terkepung la Ibrahim Ali... Takder chan la dier nak jadi calon PRU13... Semua kata Ibrahim Ali sudah tinggal sejarah... Sudah tak releven dalam dunia politik dan negara....

Kesian betul lar kat Ibrahim Ali... Mau mati meragan la dier... Mati katak... Kering dan takder sapa peduli... Hahaha... Sedihnya... Hibanya... Hahahaha

2 comments:

  1. Braheng sêkor2nya KATAK yg mati meninggal "bau"... hahaha hihihi huhuhu

    ReplyDelete
  2. Bhai Pemerhati Bebas...

    Huh... macam mana agaknyer "bau" katak mati nih aaa.... hahaha... biasanyer kalu jumpa kat jalan... dah kering sekeping lunyai digelek tayar lori dan bas... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja