Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 December 2012

Gua Mengaku

Bhai... Gua mengaku ini blog gua... Walau camana buruknya blog nih... Ini blog gua... Gua memang tak reti nak design... Bab grafik gua out..

Jadi biler ader member gua yang kat Bukit Aman tanya gua semalam... Kater la ader kes yang sabit ngan blog gua... Aderkah gua akan mengaku blog nih blog gua... Gua bagitau diorang... Gua bukan bapok... Gua bukan pondan... Gua akan mengaku ini blog gua.. Takder hal punya....

Gua takkan jadi macam sesetengah orang tue kan... Yang pengecut... Yang penakut... Yang bacul... Yang pondan... Yabg bapok... macam blogger RBF dan PapaGomo.... Hahaha

Dioranga tue memang spesis pondan.... bapok.... bacul.... dan pengecut.... Hahahaha.... takder telor punya worang....

4 comments:

  1. pehhh..pendekar. lu Ni mesti anak buah omar din....hahahaha....

    ReplyDelete
  2. Poyo betul la lu ni, sikit2 member kt bukit aman, sape member lu tu, konstabel ali yg dok kt admin tu ke?? Hahaha...kesian gua tgk....kecik2 cita2 lu nk jd polis ek??

    ReplyDelete
  3. Mmg spesis x de telor...ketua dan anak buah sekali dgn penyokong semua takde TELOOOOORRRRR!!!!! Ketua takut debat,anakbuah tak ngaku mengacau majlis orang, penyokong pulak tak ngaku blog tu dia punya.. Roti Najib dah ada, tambah lagi 'Roti Megat' dgn 'Roti Papagomo'.... Kahkahkah!!!

    ReplyDelete
  4. Bhai BunBinBan...
    Taklah.. gua cuma anak buah Imi Lichtenfeld jer.... Hahaha... aper kelas Omar Din... hahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Gua memang poyo... so watdefak.... hahaha... lu pon poyo gak... takder telor dan tabrani nak letak nama.... hahaha

    Bhai Baretta...
    Ayoyo... mana boleh beli itu Roti PapaGomo .... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja