Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 December 2012

Betul Ke?

Bhai..... SPRM nih betul ke? Betul ker nak siasat... bila mau siasat... berapa lama nak ambil masa siasat...  biler plak hasil siasatan akan kuar... biler plak tindakan hasil dari siasatan... atau... sekadar simpan jer dalam fail... hahaha...

Benda macam nih bukan sekali dua la bhai... dah berpuluh tahun... dan lama dah.... semua orang tau.... SPRM jer yang tak tau atau buat tak tau.... hahaha....  Boleh baca citer dier kat SINI dan SINI ...


4 comments:

  1. PAKAI DENGAK LA ! ABU SAJA BOLEH SIASAT BILA KERAJAAN SEKUTU APCO DITUKAR !

    ReplyDelete
  2. hehe..semua benda nk siasat..bangang sprm.BANkami

    ReplyDelete
  3. ngeri gua bila sprm nak wat siasatan..brape plak yg mati nnt

    ReplyDelete
  4. Bhai Amuraria...
    Hahaha... memang pon....

    Bhai Carlos Santiago...
    Ader gak benda SPRM takmo nak siasat... hahaha.... cer tanya Najib...

    Bhai BunBinBan...
    Yang mati nanti bukan suspek.. tapi saksi... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja