Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 December 2012

Sayonara Team Harimau Malaya

Pergh... Inilah kesan suka sangat makan Tomyam.... Kan sudah kena mandrem... Tambah lagi keeper Thailand bernama Kawin.... So lagi lah masalah.... Kawin tue.... Hahahaha

Nak salahkan Ref dari Korea tabley gak... Dah dari awal kita diasak... Tambah lagi Mat Yo sengsorang jer kat atas... Susah dier nak buat strike... Safee Sali pon masuk lambat sangat

Tapi takper... Stendet la Malaysia... Macam nih la main selama nih... Tarak konsisten.... Ultras Malaya Number One pon senyap tak terkata aper...

Aper pon... Gua salahkan tomyam... Sebab bebudak kiter sampai sana khabarnya dok tibai tomyam... Jadi macam sudah kena mandrem... Hahaha

Tahniah buat team Gajah... Satu permainan yang pada gua agak laju... Best... Hebat... Nasib baik takder gaduh-gaduh cam bangang kat padang tadi...

Takper... Lain kali kiter boleh cuba lagie... Sabor jer la... Kita kena 2 - 0 tue... Persoalan sekarang... Aderkah kedai tomyam dan produk samsung akan kena boikot lepas nih??? Hahaha

Oppa Jahanam Style....

Aper pon gua salahkan Presiden FAM.... Dah cukup tue... Kasi orang lain lead la.... Lu main kek kapla kuda cukup la...

4 comments:

  1. Bro..

    It's about TIME utk TEAM malaysia dalam apa-apa sukan pun..

    NEW FACES NEW IDEA & NEW FUTURE WILL COME!!1

    Kalau tak sampai bebila pun taraf sukan kita akan begini.. even dah dapat title "DATUK" tak geti-geti nak BERAMBUS!!!..

    FCUK FAM FCUK OFFICIAL -- HAIL PLAYERS!

    ReplyDelete
  2. Bro..

    It's about TIME utk TEAM malaysia dalam apa-apa sukan pun..

    NEW FACES NEW IDEA & NEW FUTURE WILL COME!!1

    Kalau tak sampai bebila pun taraf sukan kita akan begini.. even dah dapat title "DATUK" tak geti-geti nak BERAMBUS!!!..

    FCUK FAM FCUK OFFICIAL -- HAIL PLAYERS!

    ReplyDelete
  3. skill thailand mmg hebat. terbukti.. yg pasti takde boikot2 tomyam. tomyam sedap apa..

    Oppa Jahanam Style? i like!

    ReplyDelete
  4. Bhai KhrupKhunKhap...
    Hahaha.... kena tukar semua sekali kepimpinan FAM... terutamanya Presidennya.... hahaha

    DeeDee PiSCes Za...
    Ayoyo.... tukar tomyam la... angkat Somtam plak... hahaha....

    Oppa Jahanam Style tue kira macam kiter boikot Korea ka.,.. hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja