Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 December 2012

Ultras Malaya Number One

Bhai... gua memang suspeks Ultras Malaya nih... yer la... sanggup kuarkan modal sendirik pi stadium setiap kali Harimau Benggal Malaya nih main bola... bagoosh... semangat camnie la yang memang patut ader dalam setiap warga Malaysia.....


Semangat setiakawan.. semangat patriotik... semangat kesukanan.... Mengkritik dan dikritik tue biasa la.... menyokong semasa jatuh dan bangun... ada dikala kalah dan menang.... tarak takut punya.... tarak kucut tulur.... semuanya aderlah pangyau....

Sebab itulah gua labelkan diorang nih sebagai Ultras Malaya Number One ..... hehehehe...

P/S : Ini aderlah artikel bakor.... artikel memanaskan isu ... artikel menjolok sarang tebuan... hahahaha ... Jangan mare yer Ultras Malaya.... gua salut lu orang....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja