Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 December 2012

Undur Presiden Undur

Bhai... Kalu lu nak tau... Gesaan Under Presiden Undur nih skrang nih dah makin kerap disuarakan oleh pemimpin UMNO yang telah berbaiah dengan Muhyiddin Yassin... Memang makin galak seruan nih... Aper pon... Itu menunjukkan bahawa Najib Razak dah semakin tidak mendapat sokongan.... Stendet la kan... Tak gitue... Hahaha

Begitu juga dengan Persekutuan Bolasepak Kebangsaan (FAM) yang mana telah semakin lantang dari hari ke hari gesaan supaya Presiden FAM berundur dari kerusi nya dan meletakkan jawatan secepat mungkin...

Ini kerana setelah 28 tahun teraju FAM dikepalai oleh Sultan Bola.. Selama itulah juga prestasi pasukan bolasepak Malaysia kita makin merudum... Takder peningkatan ... Asik tergolek dog jer.... Hahaha.... Dah jadi macam jaguh kampung... Sampaikan pasukan bola sudah kehilangan taring dan tidak digeruni lawan.. Pastue boleh plak kena gelak dek pasukan lawan... Pasai boleh kalah dengan pasukan level cap ayam jer pon.. Bukan kalah dengan pasukan kuat pon... Hahaha....

Memang patut la Sultan Bola didesak untuk berundur... Hahaha... Takder gaya nak lead FAM kearah lebih berjaya... Aper daaa.... Maybe pasai banyak sangat makan kek kapla kuda lagi... Hahaha... Nak buat camana.... Babai dan sayonara buat Sultan Bola... Bagi la peluang otang lain yang berkaliber lead FAM...

2 comments:

  1. Sukan
    Pendidikan
    Badan Legislatif
    Penjawat Awam

    Mana lagi yang belum dilacur dan dirogol ahli politik?

    ReplyDelete
  2. Bhai Najib Bini Rosmah...

    Ader.... ader satu lagie yang belum kena... errr... itu lorong Haji Taib diorang dah conquer ker??? hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja