Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 December 2012

Dua Hari Lagi

Bhai... Untuk pengetahuan lu orang sumer... Tinggal 2 hari jer lagi untuk blog ini mengekalkan mode sedia ada iaitu sekadar memperingatkan para pimpinan dan parti politik biarpon di belah mana agar berhati-hati dan bertindak bijak.

Mulai Januari 2013 .... Blog ini akan dipertingkatkan mode untuk menghadapi musim pilihanraya yang bakal mandatang. Jadi jangan terkejut dan pelik bila melihat artikel-artikel yang akan dikemukakan nanti lebih menjurus kepada kempen pilihanraya...

Sebelah mana kecondongan kempen lu orang kena sabar dan tengok... Untuk pengetahuan lu orang... Gua tidak dibeli oleh sesiapa dan sampai bila-bila tak akan ader sesiapa pon boleh dan dapat membeli gua.. Tapi tak tau la... Kalu kena harganyer... Hahaha... Gua takder hal kalu ader nak membeli... Tak mintak banyak pon... Maybe dalam RM100 juta dah kira okeh...

Jadi dalam mode berkempen... Gua akan gunakan nisbah yang lebih kecil... Gua akan lebih tujukan kepada sasaran kempen... Mungkin ader artikel yang akan diterbitkan nanti akan menyebabkan lu orang tak suka kat gua... Aper boleh gua katakan... Itulah realistik...

Tambah pulak gua memang berlegar disekitar akar umbi .. Jadi citer dan luahan dari akar umbi lah yang akan banyak keluaf... Hahahaha... Aper-aper pon... Mode sarkastik akan sentiasa menjadi tunjang utama blog ini... Sori... Blog ini tidak akan wala' pada sesiapa... Kalu lu takmo kena kritik dan ditibai dalam blog nih... Jangan jadi pemimpin dan pimpinan... Duduk jer jadi ahli biasa.... Sebab syarat utama jadi pemimpin dan pimpinan aderlah mesti ader telinga yang tebal untuk tahan kritikan... Hahaha... Kalu yang jenis ader darah tinggi... Baik lupakan sajer la hasrat jadi pemimpin... Takut cepat masuk kubur nanti...

By the way... Beberapa artikel dalam blog ini nanti akan menyebabkan ada pihak yang akan bergaduh sesama sendiri... Ingin gua tegaskan... Blog ini dibina untuk menkritik dan menghasut... Jadi jangan terkejut la..

Be afraid.... Be very afraid.... Hahahaha

4 comments:

  1. Amboi...amboi...amboi!

    Mengancam nampak? Kemaman tak banjir ke?

    Yong dah lama mood kempen.

    ReplyDelete
  2. Orite bro C++...
    Gua akan bersama lu diwaktu senang atau diwaktu...lebih senang,

    Waktu susah..lu sendirilah kayuh.Ha ha ha...

    Gurau je bro...i'm with u my brother.

    ReplyDelete
  3. Aku suka membaca perkara kritik daripada perkara normal yang banyak helah disebalik utk mengambil hati..BANkami

    ReplyDelete
  4. DeeDee Yong...
    Romah awak tinggi skit.. jadi tak kena banjir ler Yong ooi... hehehe ... Kempen .. jangan tak ngempen...

    Bhai Azmi APA...
    Chilabet lu... hahaha... waktu senang dan lebih senang jer yer... hahaha... waktu susah gua layan sengsorang... hahaha... takper... janji "bola api" satu... hahaha

    Bhai Carlos Santiago...
    Yeah... kritik kena la ader bhai... tak gitue.. kalu takmo kena kritik.. jangan jadi ahli politik la... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja