Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 December 2012

Rashid Ex SPR Sedang Melobi

Bhai.... Hahaha... Tak sangka gua... Mangkuk nih ader hati nak bertanding dalam PRU13... Hahaha... Parti malang yang mana nak amik dier jadi calon aaa... Maybe Parti Bebas al Kataki kot... Hahaha

Sebab setahu gua... Dier nih takkan jadi calon untuk PAS ... Tapi tak pasti la kalu ader pimpinan PAS yang bangang dan bengap sampaikan nak amik mamat nih jadi calon PRU13.... Kalu dicalonkan jugak... Sohih pimpinan PAS tabley nak pakai gak... Jenis bodoh tabley nak diajar...

PKR dan DAP pon gua rasa takkan amik mamat nih jadi calon... UMNO tak tau la pulak gua pasai UMNO nih selalu buat kerja bangang... Tapi tidak kalu bab calon... Sebab diorang sumer berebut nak jadi calon...

Maybe la Parti Akim atau Kita yang akan calonkan Rashid ex SPR jadi calon PRU13... Hahaha... Kalu jadi la mamat nih bertanding... Agak-agak berapa undi yang mamat nih akan dapat aaaa.... Hahahaha... Lobi bhai... Jangan tak melobi untuk jadi calon PRU13 wahai Rashid ex SPR..... Hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja