Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 December 2012

Rosmah Mansor Rasmi Kapal TLDM

Bhai.... Dulu... Masa zaman Mahathir... Lu ader tau ka Siti Hasmah Ali rasmikan mana-mana kapal TLDM? Setahu gua la... Kalu ader pon kapal TLDM dirasmikan oleh Permaisuri Agong...

Masa zaman Abdullah Ahmad Badawi pon begitu gak... Takder gatai bininyer nak rasmi kapal TLDM...

Masa zaman Tunku dulu pon takder gak...

Nih aper gatalnyer Rosmah Mansor rasmikan kapal latihan TLDM nih... Itu hari selepas dier rasmikan kapalselam TLDM ... Aper jadi lepas tue... Terus kapalselam jadi tak boleh menyelam...

Nih aper plak akan jadi ngan Kapal Latihan TLDM yang baru nih.... Abisla kena badi.... Suweyy... Hehehe


3 comments:

  1. Bukankah lebih elok diresmikan oleh DYMM Yang DiPertuan Agong atau Sultan Selangor yang menjadi Colonel In Chief Tentera Laut.

    ReplyDelete
  2. Bhai Ahmad...

    Tradisi kelautan biasanyer orang perempuan yang rasmikan kapal... jadi sebaiknyer... sama ader Permaisuri Agong yang rasmi atau Kavita Singh??? yang rasmi.... hehehehe

    ReplyDelete
  3. Maaflah, gua orang darat mana tau hal hal laut. Kalau dari laut tu gua anggap lanun dari bacaan komik dulu dulu lah...heh..he..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja