Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 December 2012

Mohd Zin Nak Belanja Di i-City

Bhai... Nih gua dapat SMS dari Mohd Zin Koordinator BN Selangor... Bahawa 31 Disember nih Mohd Zin nak belanja semua orang di I-City di Shah Alam ... Kalu dekat lar.. Mesti gua pon datang..

Diorang belanja skali masuk Snowalk ker.. Hahaha... Banyak duit tue... Dapat dari mana duit tue..... Duit rembat ker? SPEN takmo nak cek ker? Hahaha

2 comments:

  1. bro Ctt

    aku pun dapat sms yang sama baru jap tadi, ne dok tengah fikir2 samada nk join dgn mat zin ker atau dgn UAI kat stadium, kalau ngan mat zin ada masyuk kot.

    ReplyDelete
  2. DeeDee Shellyrimula Holiday...

    Pergh... lu pon dapat gak... kira glamer la kiter kan... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja