Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 December 2012

Indeks FBCI KLSE Meningkat

Pergh... Naik paras tertinggi hari nih dalam pukul 4 petang aaa.. Hahaha ... Macam tak percaya jer Indeks FBCI KLSE naik meningkat mendadak last minit hujung tahun kepada 1600++ mata... Hebat..

Nampak macam agenda yang gua dah saspek diorang dah mula start buat... Lu orang tengok la.. Sepanjang awal Januari 2013 semua indeks akan dijangka meningkat mata... Dan inilah petandanya PRU13 akan dibuat dalam masa terdekat... Hahaha... Semua nih berlakon jer.. Hasil dari syndicate investor semua nih.... Hahahaha

Aper-aper pon... Semua mainan nih gua dah jangka lama dah... Dier main kiter pon main... Hahaha... Kiter tengok saper yang kena.. Hahaha

2 comments:

  1. Bhai C++..

    Jom pakat2 main habis kali ni...

    ReplyDelete
  2. Bhai Madie...

    2013 dah mari... memang ader yang akan kena main nih... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja