Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 December 2012

Ahmad Bin Gedong (1998 - 2012)

Bhai.... sekitar tahun 70'an .... gua ader tengok citer nih.... citer tentang masa depan... citer tentang kehebatan teknologi masa depan.... bagaimana manusia dah membina koloni di angkasa lepas... membina tempat tinggal di Bulan..... dan tahun yang dipilih aderlah tahun 1999 ..... sebab itu citer tue diberi nama SPACE 1999 ..... kira macam canggih giler aaa masa tue... dan lu pon tau aper yang jadi pada tahun tu.... Y2K bugs yang tak menjadi.... hahahaha




So.... begitulah jugak dengan prediction yang ramai buat tentang 2012 ... kononnya "end of day".... Armageddon.... atau dalam bahasa Melayu nyer dikenali sebagai "Ahmad Bin Gedong" .... hahaha..... semua sebab MAYA ... bukan software 3D Maya tue tapi..... pasai orang Maya ... atau lebih dikenali sebagai Mayan People.... hahaha..... dan jugak bukan Luna Maya yang berlakon porno dengan Airel Peterporn Peterpan

Aper pon... kiamat pasti terjadi... dan Allah S.W.T sahajalah yang tahu bila tarikh dan masa kejadian... beriman dan percaya sudah cukup... jangan gatai-gatai nak buat prediction....  itu kerja gila...

Jadik... apr kaitannya dengan Ahmad Bin Gedong (1998 - 2012) ..... hehehehe... citer Armageddon adalah keluaran tahun 1998  dan citer 2012 aderlah untuk isu kalender Maya pada 21/12/12 ..... hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja