Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 December 2012

Nasharuddin Mat Isa Melawat Mangsa Banjir

Bhai... Lu ader nampak mangkuk ayun sekor nih yang Ahli Majlis Syura Ulama PAS bernama Nasharuddin Mat Isa pi melawat mangsa banjir di dalam Parlimen Bachok tak... Kalu ader nampak tolong amik gambar dier dan pas kan kat gua.. Gua akan publishkan...

Sebab setahu maklumat gua... Haram tak nampak batang hidung mangkuk Ahli Majlis Syura Ulama PAS sekor nih... Memang tak nampak turun padang... Idup lagi ker dier nih aaa... Pelik betul gua...

Memang pelik... Camana la mangkuk ayun sekor nih boleh duduk lagi dalam Majlis Syura Ulama PAS... Kerja parti dier tak buat... Amanah yang dibagi kat dier pon dier tak buat... Hilang... Tak nampak batang hidung... Oh yer... Ini ker contoh ulama PAS... Nampak samer teruk macam Ulama Suq UMNO jer.. Walaupun kureng skit berbanding "Ulama Komersial" yang gua citer semalam...

Macam gua tulis tadi aaa.. Kalu lu ader nampak Nasharuddin Mat Isa melawat mangsa banjir di Parlimen Bachok dan kawasan lain... Tolong aaa tangkap gambar dan pas kan kat gua... Gua takder hal... Memang nak tau gak...



2 comments:

  1. apa hukum makan gaji buta...harap majlis syura explain sket.

    ReplyDelete
  2. Bhai BunBinBan...

    Eh.. okeh aper makan gaji buta... Majlis Syura Ulama PAS tak kisah pon .. malah bagi line dan greenlight lagie kat Nasharuddin Mat Isa... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja