Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 December 2012

TERKINI: PDRM Online Police Report

Bhai.... Hahaha... PDRM dalam proses nak jalankan sistem "Online Police Report" secara atas talian.. Maknanyer lepas nih kiter tak perlu nak pi mana-mana balai polis untuk buat laporan polis... Khalid Abu Bakar bagi info tengahari tadi kepada media...

Semuanya boleh dibuat secara online.... Pergh... Gua cukup gelak besar benda nih... Gua jamin... Yang akan memenuhkan dan spam sistem tue mestilah sama ader dari JATI atau PERKASA atau JMM.... Hahaha

Mampuih... Akan ader perperangan la antara Hassan Ali dengan Ibrahim Ali.. Semua bersaing nak jadi yang paling banyak buat laporan polis.... Hahaha

Pastu PAS dan PKR serta UMNO antara parti Politik yang jugak akan spam sistem nih.. Dan yang pasti... Kiter tunggu dan lihat aper agaknya tindakan yang akan dilakukan dengan lambakan laporan polis...

4 comments:

  1. CANGGIH MACAMANA PUN PDRM TETAP DOK TAKUK LAMA ! ABU !

    ReplyDelete
  2. nape x wat sistem sms...satu sms caj singget...hahaha...untung apa...

    ReplyDelete
  3. kroni mana puladah yg dapat untung buat projek ni...

    ReplyDelete
  4. Bhai Amuraria...
    Canggih kan... hahaha... banyak riban abis nih tau... hahaha

    Bhai BunBinBan...
    Ala.. yang itu DAPAT 32728 dah lama rembat dah.... hahaha

    Bhai Mohamad Adel...
    Yang ini gua tak tau kroni yang mana satu dapat projek... maybe Hisham auw..auw punya kabel kot..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja