Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 December 2012

NGO Tukar Macam Tak Sekolah

Bhai... Gua nak tanya lu... Lu tau dak beza antara jual dan pajak... Gua rasa lu orang memang tahu bezanya... Sebab lu orang ader pi skolah...

Nih NGO TUKAR yang dok gempak canang sana sini dan kuar statement pasai isu tanah seluar 10,526 hektar di Kelantan tue... Nampak diorang nih macam tak pernah pi skolah.. Yer la... Diorang tak tau nak beza antara jual dan pajak... Hahaha

Diorang boleh kata kes tanah nih seumpama menjual maruah negeri... Hahaha... Lawak... Wei... Ini kes pahakan jer... Cukup 50 tahun boleh dapat balik tanah tue dengan hasil yang ada tinggal kat atas tanah tue... Bukan macam Khir Toyo yang jual tanah kat Selangor beribu hektar tue dulu... Dan bukan macam Muhyiddin Yassin yang jual tanah kat Johor kepada warga Singapura dulu tue..

Dah jual tabley nak amik balik... Kalu pajak boleh amik balik... Gua kesian la kat Kamarudin Kassim si pengerusi NGO Tukar nih pasai bodoh nak mampus... Hahahaha... Tolong aaaa.. Jangan jadi bodo...

1 comment:

  1. dah lupaka? chedet ada kata, yg pandai pandai dah tak ada lagi dlm UMNOOOOOO......moooooooo

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja