Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 December 2012

Bermula Januari 2013

Bhai... Bermula Januari 2013.... Lu akan dapati banyak kelainan dalam corak artikel yang gua terbitkan disini... Gua sedang masuk mode berkempen... Jadi nantikan corak persembahan ekslusif dari gua...

Hanya yang ori dan sensasi akan menemani lu orang... Aper yang pasti... Lu orang sumer akan terkejut... Relaks... Ader sebab gua buat camnie... Sori ... Bagi yang ingat gua nak citer pasai porn dan lucah.... Jangan mimpi la.... Hahaha

Okeh... Gua nak sleep... Baru lepas telan paracetamol dan clarinase.... .... Sebab masih demam dah masuk hari ketujuh... Hahaha.... Jangan riso... Insya Allah gua akan sihat kembali jika diizinkan Allah Taala. Ameen....

2 comments:

  1. Bhai...Salam
    mengadap koje pilihanraya ni mike tau je le...blog pun naik bersawang

    ReplyDelete
  2. Bhai PerakKome...

    Tue la pasai... ate miker punya blog lame benor tak update... aper kerojenyer yang hebat sangat tue miker wei...

    Hahaha... gua dah spoil tak reti nak cakap Perak la plak.. hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja