Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 December 2012

Yang Mana Satu Pilihan Anda?

Bhai dan DeeDee sekalian... gua nak tanya lu orang la.... yang mana satu pilihan lu orang.... ala... pilihan harga terbaek untuk rumah mampu milik?

Yang mana satu antara dua nih yang sebenarnya pada skala mampu milik....

1. RM 72 ribu atau RM 42 ribu
2. RM 500 ribu atau RM 300 ribu

Lu orang nak pilih yang mana satu.... yang mana satu aaa rasanyer rakyat Malaysia yang berpendapatan rendah mampu milik..... hahaha.... gua rasa kalu ikut tafsiran Najib Razak... warga Malaysia yang berpendapatan rendah sepatutnya layak untuk membeli rumah yang berharga RM 300 ribu...

Semuanya sebab kalu diorang menyimpan sejak dari kecik... mesti diorang mampu beli rumah lima enam bijik dalam harga RM 300 ribu sebijik..... sebab Rosmah Mansor dah buktikan yang simpanan dari kecik boleh menyebabkan dia mampu beli cincin bernilai RM 24 juta.... hahahaha

Lu tak caya ka... tengok sini aaaa....




Thanks kepada Blogger Madie yang pointkan benda nih kat gua... hahaha... sori gua terlepas pandang benda  nih.... hahaha....

1 comment:

  1. mestilah dalam dalam puluh ribu. takkan nak pilih yang ratus ribu. apadaa najib tak pandai bagi contoh, memang failed.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja