Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 December 2012

99.9% Calon BN Tidak Layak Bertanding PRU13

Bhai.... Lu agak-agak la... Kalu SPRM benar-benar telus dan amanah... Berapa peratuskah dari senarai calon PRU13 Barisan Nasional yang layak untuk bertanding pada PRU13? Hahaha...

Mesti ramai yang kantoi punya... BN dan rasuah mana boleh elak punya... Dah zaman berzaman terlibat dalam penyelewengan, salahguna kuasa dan rasuah... Macam mana boleh "clean" dalam sekelip mata jer...

Hahaha.... Kantoi... Mesti 99.9% tak lepas dari saringan SPRM kalu SPRM tue telus lar... SPRM la nih dibawah telunjuk BN... Mana brani nak siasat kes rasuah melibatkan BN... Kalu ader pon... Itu semua wayang jer... Tengok kes itu Kasitah Gaddam... Setel... Mana masuk penjara pon.... Khir Toyo pon masih lepas bebas tak kena masuk kedalam penjara biarpon hukuman dah ader....

Hahaha... lanchow la SPRM....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja