Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 May 2018

Allah Taala Sayang Najib Razak

Bhai/DeeDee semua...

Patut Najib Razak bersyukur ya'amat sebab Allah Taala masih sayang kat dier... Sebab itu Allah Taala bagi dier kalah.... partinya kalah... dan dier dah tak jadi Perdana Menteri...

Kalu tidak sampai kesudah la dier tak tau ramai sangat yang kat keliling dier yang jenis sokong membawa rebah... jenis kaki bodek dan kaki ampu.... malah Allah Taala nak bagi kurang skit dosa Najib Razak...

Itupun kalu Najib Razak nak muhasabah diri... nak insaf dan perbaiki diri.... Najib Razak nih sebenarnya okey... yang jadi masalah dan pembawa masalah aderlah yang kat keliling dier macam wife dier dan anak-anak serta menantu dier.... juga rakan taulan dier...

Jadi ... demi Allah Taala yang nyawa kita ditanganNYA.... maka elok sangatlah Najib Razak bertaubat atas segala sesuatu... dan insaf.... mana tau Allah Taala tidak menghinakannya di dunia mahupun di akhirat... sama macam kita juga....

Aamin Ya Rabb...

4 comments:

  1. Wah dah insaf ke awak ni....ke tak mkn ubat😝

    ReplyDelete
  2. Najib ok..??? Wtf..!!!

    ReplyDelete
  3. Semua orang ada baik buruk. Open your heart. It is not like we are perfect ourselves. Berpada bila membenci. Kita bersaudara.Entah2 orang yang kita benci tu yang Allah uji. Kita ni belum tentu lagi. Muhasabah di bulan yg mulia.

    ReplyDelete
  4. Lu dah kena mandrem Rosmah Mansor ni dol. Jangan tengok cermin dol. Takut ada 'benda'. KAHKAHKAH!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja