Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 May 2018

Team Zahid Hamidi Sedang Bekerja

Bhai/DeeDee semua...

Lu pernah dengar tak peribahasa "sudah jatuh ditimpa tangga"??? ..... Kalu pernah dengar.... itu kira kes insiden kecik ja... kes malapetaka kecik ja...

Sebab .....

Belum lagi kalu ader peribahasa "sudah jatuh ditimpa tangga sambil kepala kena terajang dan tendang"

Hahahaha.....

Atau peribahasa ini ”sudah jatuh ditimpa tangga muka tersembam kat tahi lembu sambil kepala kena terajang dan tendang serta diludahi'

Hahahaha.....

That's what happen to Najib Razak right now... bila mana Team Zahid Hamidi sedang mula bekerja... ini masa la mau kasik keronyok habis-habisan.....

Hahaha.... lepas nih Wak Zahid Hamidi akan buat muka kesian jaja sana sini konon perangai baik dah insaf selama lima (5) tahun untuk dapat balik sokongan rakyat.....

Jangan riso... Wak Zahid Hamidi akan sanggup letakkan kapla Najib Razak dan Rosmah Mansor dengan menjadi saksi bagi kes salah laku kedua suspek nih... janji Wak Zahid Hamidi selamat...

Dier akan mulakan berlakon yang dier aderlah selamanya pro-Anwar... (samer macam sorang lagi yang pernah pro-Anwar iaitu Ahmad Shabery Cheek).... Kan pada 1998 Wak Zahid Hamidi kena tahan ISA pasai sokong Anwar Ibrahim... lepas tulur kena picit kat dalam tahanan...  terus bertukar.... hahaha

Hahaha....

11 comments:

  1. UMNO DAH NAK TERKUBO.. SENAYAN BOS ROS KENA NGADAP TUN M.

    ReplyDelete
  2. Saya tak sependapat dgn penulis blog.
    Permainan tun lagi licik. Dia sdg buka reban baru. Tunggu burung masuk je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke bro..boleh huraikan sikit apa yg bro maksudkan tu..nak tahu jugak ni

      Delete
    2. Lorr... Tuan x nampak gerakerja yg sedang berjalan?

      Delete
    3. Brrsatu Ganti umno... Okeh Kalau. Betul next pru bagi PAS pulak.

      Delete
  3. Cerita Zahid ni tiada nilai wow kerana scenario losers lawan losers. Padan muka dia orang, ni Team Sepupu dgn team dia buka langkah lagi.. bergasak berdarahlah style UMNO. Klepto pun dah terkulai tiada immunity, semua jaga bontot masing2 lah.

    Yg lebih wow yalah bila KP ROS menghadap PM yg saya rasa dah buat homework undang2 siap dgn charge sheet salah guna kuasa bila, niat mala fide aniaya pihak ketiga, ada dorongan rasuah dan habuan.... semua salah laku jenayah olih Pegawai Kerajaan, penjara, hilang jawatan, pencen dan malu besar.

    Apa lagi tukar jadi star witness lah, mcm contoh di USA Robert Mueller Special Counsel yg siasat salah laku Trump. Semua kroni2 President yg kena siasat buat pengakuan.

    Wow, UMNO tak sah ikut rule of law.

    ReplyDelete
  4. Sekarang ni kalu tanya zahid komidi betul ka dia sendiri tengok cek yg ditanda tangani pak arab tu sebagai donation,apa lak jawapan komidi zahid?

    ReplyDelete
  5. Bhai..
    Risikan Agensi lu pasal pru14 pun tak leh pakai...Invoke hampirlah juga....
    Agensi lah sangattttt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, mari belajar statistik. Kita menilai data statistik adalah dengan melihat konsistensi bukan pada ia tepat atau tidak kerana yang betul itu adalah dari Allah taala dan manusia tidak mengetahui sebab itu selepas data diambil dan dikaji penyederhanaan dilakukan bagi mengurangkan bias berbanding dengan kajian untuk promosi diorang tak kisah pasal bias atau tidak

      Delete
  6. Ramalan blog yg paling tepat dan konsisten bab PRU Tsunami Rakyat yalah
    1. Sarawak Report
    2. Shahbudin
    3. Syed OTB
    4. Din Merican
    5. Finance Twitter
    6. Rembau Times Sir Wenger Khairi
    7. Steadyaku47 Hussein

    Ramalan nombor polling yg paling tepat:
    1. Invoke Rafizi
    2. Rembau Times Sir Wenger Khairi

    ReplyDelete
  7. Depa dah jadi burung hering dol. Dulu depa hurung mangsa sampai tinggal tulang. Sekarang depa duk tunggu sekor-sekor mati dan depa makan sesama sendiri. Sapa suruh hangpa makan tak ingat orang belakang? Mampuih pi hangpa nak kannibalisme dan hooliganisme macam zaman batu. Memang itulah parti dinasour punya kerja sebelum pupus!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja