Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 May 2018

GE14 / PRU14 Voter Sentiment Ratio (VSR) - Daily - 5 May 2018

Bhai/DeeDee semua ...

VSR (Voter Sentiment Ratio) untuk hari nih ader best skit... tapi ini semua tak bermakna kalu tak diterjemahkan kat atas kertas undi pada 9 Mei 2018 ... Aper pon janga leka dan relaks... semua benda boleh berubah tetiba jer nanti...

Jangan pulak over confident..... Sokongan kena dapatkan... kerja kuat kena buat... Jangan ingat BN tak perati VSR nih... jangan ingat puak lain tak amik pot ngan VSR nih.... Tarak percaya kalu ngan VSR ni tarak apa... nanti jangan sedih jangan marah kalu kalah.... Hahahaha ... gua tau ramai yang sangsi ngan dapatan VSR nih... hahaha... depa kata ianya bluff ja.... takpa... tangok jer la nanti.... Hahaha

Ader paham ka???


15 comments:

  1. Satu representasi sama tapi tak serupa.. ada kah motto tersebut bermakna nada posting Tuan akan berubah setiap kali mcm pendulum. Sekali bagi boost, sekali bagi racun kat Pakatan Harapan sehingga boleh jejaskan kredibiliti dapatan VSR Tuan.
    Saya harap Tuan ikhlas ingin membantu tapi kalau boleh disaat genting ini elaklah memberi bullet kpd pihak lawan.
    Nota kaki: Makin byk blog kawan2 telah diblock oleh Rasputin hanya tinggal pengfitnah2 dan kilang fake news yang membela klepto dan ularmak subkontraktor berbayar.
    Tk.

    ReplyDelete
  2. Kalau hasilnya begini, confirm boleh diagak dah king maker nak pilih yang mana. Sekor-sekor berharga puluhan boleh lebih jutaan juta tu, kayo den kayo jang oii!!! Boleh pergi candat sotong berlitup serban sutera pakai sekali buang dan bertukar setiap kali ke laut.

    ReplyDelete
  3. Dol, wajib teruskan. Kalau kita sokong kita bukan walaun. Kalau kita kondem kita bukan nak lawan. Kita ikut arus bukan untuk hanyut. Kita lawan arus bukan untuk lemas! Inilah survival rakyat marhaen.

    ReplyDelete
  4. Macai Salleh Keruak sibuk tutup blog sekarang. Dah panas sangat tu. Macai jenis cool sejuk sekali kena panggang terus hangit. Dol tak tahan panas masuk blog resepi dol. KAHKAHKAH!

    ReplyDelete
  5. selagi ada silent supporter utk BN
    selagi BN masih gunakan janji2 manis & duit berkepuk yg ditabur
    selagi BN masih ramai yg tamak & haloba dgn harta & kuasa

    mereka akan cari jalan & cara utk terus menang
    selagi PAS masih rasa boleh jadi KingMaker,
    selagi ahli PAS masih ditakuk lama & terus walaq membabi buta

    PH tak boleh berhenti berkempen & sampaikan maklumat pd rakyat
    PH kene terus sebarkan maklumat dgn berbagai cara...
    PH kene terus sedarkan rakyat, change is for the better of Malaysia

    haisshh...

    ReplyDelete
  6. Kaya geng small % dlm chart ni

    ReplyDelete
  7. Awak dibayar ke?

    ReplyDelete
  8. kita semua berkempen kepada keluarga ...Saudara kita ... Adik beradik kita .. . Sahabat dan jiran2 kita .... Ayuh berkempen dengan lemah lembut dan berhemah. ... Diiringi doa .....

    ReplyDelete
  9. Gua caya lu bro. gua dah ikut lu manyak lama.. terbeak.....

    ReplyDelete
  10. PH wants sure win Melaka..?
    Promise to look into the crazy ways UmnoBN introduced leasehold lands in the state..!!!

    ReplyDelete
  11. Don't respect u anymore

    ReplyDelete
  12. Ada kebarangkalian x klu time keputusan undi keluar semua saluran berita/blog di sekat untuk beritahu yang BN telah kalah.

    Pada masa tu kita tidak dapat maklumat langsung tentang perancangan jahat yg sedang dilakukan oleh BN.

    Mohot pandangan

    ReplyDelete
  13. Wa dah ikut blog lu dah lama VSR tu penting

    ReplyDelete
  14. dah lebih 6 thn kot aku follow blog hang...
    Andaikata BN kalah,adakah depa akan buat kacau bilau...
    - NM-

    ReplyDelete
  15. ph dapat 100 kerusia dah cukup baik
    terus asak sampai pru15
    jangan pulak cepat rasa senak
    lawang tetap lawang

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja