Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 May 2018

Bagi Betis Nak Peha

Bhai/DeeDee semua....

Ini dah macam "Belanda Mintak Tanah" atau "Bagi Betis Nak Peha" .... Cam siot ja.... Aper dier ingat kuota berasakan kaum ka? Macam gampang ja.... Dulu masa BN berkuasa... Geng ni la jugak yang memgugut BN .... la ni diee nak ugut PH pulak.... Macam lahanat...

Just nak bagitau... Dalam perlembagaan.... Jawatan PM dan TPM mesti Melayu lar mangkuk.... Mana boleh bangsa lain.... Ini mesti tak baca Perlembagaan punya orang.... Hampeh... Patut puak ni jangan nak bagi muka sangat.... Sama macam UEC punya exam tu.... Yang berjanji nak terima UEC tu BN.... bukan PH ..... Akai ada ka???




4 comments:

  1. BAGI PEHA NAK CELAH PEHA..

    ReplyDelete
  2. Salam CTT,gua dah lama follow blog bro ni cuma tak pernah komen je.Sbb byk yg bro komen kena dgn hati nurani gua.Cuma yg ni gua nak menzahirkn betapa gua amat bersetuju sgt dgn komen bro.Mmg gampang la apek ni dh mcm belanda dpt tanah.Hrp pimpinan PH jgn layan apek.Suruh dia g mam**s.Itu la sj komen gua.

    ReplyDelete
  3. BN guna NGO yang masih hidup untuk serangan akhir hayat. Sebelum kiok. Cytroop Umno yang berkabung dalam blog, facebook dan youtube selama 3 hari kembali dengan hujah yang sama. Tunaikan Janji manifesto PH. Nampaknya pembangkang Kerajaan Malaysia sama level macam DUN Selangor yang ada dalam BN sekarang. Tak ada kualiti dan integriti. Apa yang dibuat di Selangor nak ulang di Persekutuan? Ceh.

    ReplyDelete
  4. Golongon oportunis... nak ambil kesempatan dan nama utk jadi hero lepas perjuangan sebenar tamat😏😊

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja