Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 May 2018

GE14 / PRU14 Voter Sentiment Ratio (VSR) - Daily - 2 May 2018

Bhai/DeeDee semua...

Nampaknya Voter Sentiment Ratio (VSR) la nih dah ader banyak berubah la setakat ni... Ader perubahan.... Kena kuatkan lagi kerja kempen nih bhai... baru la boleh kompiden sikit... Aper pon ... semua nih boleh berubah balik kepada yang sebelum nih selagi mana Cash is King ader...

So.... berhati-hati...


14 comments:

  1. akhir nye..ade sikit sinar..

    ReplyDelete
  2. Kalau Pak lebai tak sesat, pembangkang dah ada 55% kerusi parlimen tu !

    hadi tukang kacau daun ahh, apa lah najib dah kasi makan kat kau ahhh hadi oiiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PRU 14 adalah peluang terbaik untuk menghapuskan kedua2 parti khurafat lapuk iaitu UMNO dan PAS. Kedua2 parti ni berpaksikan duit dan kalau mereka tewas dalam PRU ni, mereka akan pupus dengan sendirinya. Kepada ahli2 PAS yang risau PAS akan pupus, ingatlah Islam tu akan kekal walaupun tanpa PAS. PAS dibawah Hj Hadi adalah ibarat seperti lampu isyarat yang halimunan. Useless.

      Nick.
      Cape Tiger.

      Delete
    2. ye setuju sangat2.....
      parti tu hanya sebuah organisasi yg boleh dicipta oleh sapa shj
      x perlu taksub membuta tuli... masing2 ada akal

      Delete
  3. Kalau dikaji carta itu, manusia paling seronok adalah Hadi mereng, tentu dia nampak ini chance baik partinya bersekutu dengan UMNO dan dapat jadi menteri serta songlap lebih banyak wang! Kalau setakat RM90 juta itu, apa barang.....

    ReplyDelete
  4. terbaik bro....

    ReplyDelete


  5. Those who still investing their interest in dDARKNESS of greeds babarics conspiracies violences n corrupts practices hv NO chance this time arround n in d future..

    d wind of GHANGE from "GOD" d Galactical universe is on d air NOW, so to show share n shower d planets earth with dLIGHT ofLUV tht only n ONLY bias/focus 4 unity 4 peace-LUV 4 Integrity(AMANAH) honesty n Transparency to d core..

    Even if Madey Daim or cartel try to get back to their OLD tricks SANDIWARA of d dark babarics energy will b wiped out soon n has NO chance at all!

    Lets dLIGHT ofLUV in our HEART shine NOW rightNOW myLV my dearestONE hu hu..

    NOW we r sharin dLIGHT ofLUV s dLIGHT is winning...n d darkness is losing!

    in dLIGHT ofLUV we r ONE(AHAD) n owes'll b..n so I LUV U I LUV U I LUV U..


    ReplyDelete
  6. peningkatan ketara..
    apa apa pun,aku cukup puas hati kalau PAS kalah semua seat parlimen pd PRU kali ini.kini persaingan antara PH & BN..
    jgn krn duit seratus dua,kita semua sengsara..zaman skrg ni nak beli spenda pun pk dua tiga kali.
    - naimutalib -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnnnnn 3x......
      moga doa anda & kami semua didengari

      Delete
  7. terbaik...janji mng dan rakyat senang dgn pimpinan tun madey kutty kita...bykkan rumah urut wa mau urut,,kihkih

    ReplyDelete
  8. Satu lagi Bro, dalam carta tu ada PR. PR dah berkubur akibat pengkhianatan Hadi. Sekarang hanya ada PH, Harapan rakyat.

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS berpaling tadah dgn cara tak gentleman langsung
      nak keluar buat cara keluar..... ni angkat sebelah tp sebelah lagi biar org lain angkat keluar

      Delete
  9. Dah ada perubahan besar. Invoke pun maklum Gelombang Pengundi Melayu meningkat kepada Pakatan Harapan. Tinggal seminggu lagi harga minyak kekal.............................. Seminggu lagi sebelum nak sembelih BN atau Rakyat?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja