Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 May 2018

Sia-Sia Kita Ada PACA Ramai ....

Bhai/DeeDee ...

Nih anggota PDRM ja yang kira ka? Takder auditor lain ka? Takkan la kot.... Huhuhu.. Sia-sia kita ader ramai PACA ... Polling Agent Counting Agent.... Patut masa ni la kita gunakan.... Gunakan la khidmat SPR sekali... Hahaha.... Banyak tue mau kira.... Hahahaha

Adoyailah..... Ini baru 10 beg.... Huhuhu.. Ader lagi 62 beg..... Makaih... Banyaknyer.... Pusat Zakat ader terlibat sama ka kira nih... Nanti senang nak kira berapa zakat yang wajib dikenakan.... Hahahaha..... Nasib baik wang kertas... Kalu duit syiling 62 karung guni... Apa macam mau kira.... Apa macam mau angkat.... Hahahaha

Ini kalu dapat kat geng Lebai... Mau tercabut serban ntah kemana..... Hahaha


5 comments:

  1. klu dapek kek geng lobai,den agak perkaro pertamo yg dio fikirkan nak kawin lobih,hadiah audiq7,porshe...hehehe.

    ReplyDelete
  2. kalau dapat kat geng lobai....
    tak pakai serban dah kot... tukar topi koboi

    ReplyDelete
  3. http://www.mstar.com.my/berita/berita-semasa/2018/05/22/rumah-perisik/

    ada kena mengena dengan AGENSI ke?

    ReplyDelete
  4. Sapo yang spam telefon maso PRU14? HOHOHO. Mau tergeliat lidah menjawab. KAHKAHKAH!

    ReplyDelete
  5. didunya Allah dah bongkar
    itu ynag jumpa
    ynag tersenbunyi mungkin banyak lagi kut
    akaun bank tak mau siasat ke dalam n luar negara
    konco matjib ynag terlibat jangan biar lepas macam tu saja
    selama ni ramai yang kata matjib baik
    bila kita ada kuasa baru boleh siasat itu raja arab pung tipu jugak
    rakyat baru cerdek sikit 2018
    kalau 1999 amnoo kalah lagi best itu matde n konco kena siat jugak
    undi rakyat undi keramat

    kalau matde umur tak panjang lagi kecoh jugak jawatan pm ni
    anwar tak boleh terus ganti

    itu jugak mau kena ingatttt

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja