Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 May 2018

GE14 / PRU14 Voter Sentiment Ratio (VSR) - Daily - 7 May 2018

Bhai/DeeDee semua ...

Seperti yang gua dah jangkakan... akan ader beberapa perubahan yang nyata akan berlaku pada saat-saat akhir kempen PRU14 nih.... dan dari beberapa isu yang dah bocor serta sengaja disensasikan... kita akan dapat lihat sokongan para pengundi akan jadi swing .... akan berubah....  Betul .. kempen sedang giat dijalankan... namun persepsi yang dilihat dan ditontonkan kepada khalayak pengundi memang akan menyebabkan undi bertukar arah....

Jangan terkejut semua nih pada Media Elektronik dan Media Cetak dikuasai sepenuhnya oleh BN... malah semua saluran iklan digital (Google, Yahoo, Amazon dan beberapa lagi) semuanya dipenuhi dengan kempen-kempen yang sarat propaganda Barisan Nasional... duit tak jadi hal... ramai yang akan sponsor... agensi Kerajaan Persekutuan pon boleh sponsor.... Huhuhu...

Jadi bertabahlah dan kuatkan kempen,...

UPDATE : Perubahan besar pada VSR dalam beberapa jam nih.. nampaknya ada pengurangan kuasa sentimen pengundian di Barisan Nasional tetapi bertambah di Pakatan Harapan... Harap Maklum.


5 comments:

  1. https://youtu.be/BRuWpuuEk6k
    Boleh tuan tolong jelaskan ?

    ReplyDelete
  2. Post yg happy2 cikit...menyampah

    ReplyDelete
  3. ph dapat 100 kerusi dah cukup baik baik
    apa poleh buat ramai lagi cboddo nak amnooo
    lawang tetap lawan smapai Allah cabut nyawa
    selagi amnoo tak mau tegakkan hukum hudud
    amnoo tetap musoh utama

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dia depa main hukum hudud pulak.. serupa PH nak tegakkan hukum hudud pulak.. haha..

      Labu

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja