Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 May 2018

Kaji Balik Skandal Pelabuhan Kuantan

Bhai/DeeDee semua ...

Pelabuhan Kuantan adalah dibawah Parlimen Indera Mahkota kalu tak silap gua.... Ini kawasan Saifuddin Abdullah lawan Nasruddin Hassan At-Tantawi dimana Saifuddin Abdullah ni dah menang...

Dulu PRU13 diorang bertembung di Parlimen Temerloh.... tapi selepaa Nasruddin Hassan At-Tantawi larik ker Indera Mahkota... Saifuddin Abdullah kejar dier kat sini gak...

Skrang nih Pelabuhan Kuantan dah jadi macam milik Negara China bilamana perjanjian MCKIP di Gebeng tu dinuktamadkan dan beroperasi....

Soalnya skrang... kepentingan pelabuhan ni cukup strategik... dimana Armada Timur TLDM menjadikannya pangkalan hadapan bagi wilayah selatan Laut China Selatan... Oleh itu rasanya semenjak pelabuhan Kuantan ini dikuasai oleh China Komunis.... makin hilang sedikit demi sedikit kedaulatan Malaysia di hujung Laut China Selatan...

Jadi... gua mintak Kerajaan Malaysia siasat dan semak balik perjanjian melibatkan China di Pelabuhan Kuantan ini demi kedaulatan negara kita Malayaia. Harap Ahli Parlimen yang terlibat mintak buat kerja sikit bab nih....

Huhuhu

4 comments:

  1. Blog libanglibu.blogspot.my dah boleh akses. Suruh admin update stok madu.

    ReplyDelete
  2. dah mula nak hilang 1 1
    ada bnagsat mana pulak minta buang id bangsa n ugama di kp
    hai pakatan jangan ikut jejak langkah setannnn

    ReplyDelete
  3. Semua blog yang kena banned oleh MCMC sebelum ini telah dibuka balik. Selamat berblog hadirian sekalian

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja