Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 May 2018

Nak Cerita Susah Tak Cerita Susah..

Bhai/DeeDee semua ....

Ader benda yang gua tau... tapi nak cerita pun susah, tak cerita pun susah .... Adoyailah... huhuhu

Kalu gua citer... ader puak akan kata macam-macam kat gua....  siap gua akan dituduh makan dedak la... kena beli la... belot la... dan macam-macam lagi... hahaha....

Kalu bab kena dituduh kafir dan murtad tue dah kira biasa.... huhuhu.. Adoyailah...

Aper pon... gua rasa gua akan citer pada malam terakhir ... selepas tamat waktu kempen PRU14... lepas pukul 12 tengah malam.... huhu... masa tue gua tak harap sangat pon orang baca blog gua ..... jadi impak dier takla banyak dan membahayakan strategi parti...

Jangan marah aaa... sebab gua dah tahu benda yang besar kemungkinan akan berlaku pada 9 dan 10 Mei 2018.... Hahaha... macam mana "Option 1" depa akan laksanakan.... dan macam mana proses Insuran Nyawa akan revert.... hahahaha

Adoyailah...  hahaha

Inilah mainan paling brutal dalam sistem demokrasi di Malaysia...  hahaha... banyak parti akan kena main.... hahaha... padan muka lu orang la....  hahahaha

Lawak siot...

15 comments:

  1. anakmatlelagilaMay 7, 2018 at 4:09 PM

    Perkara besar yang lu maksudkan mungkin spr main peranan menipu dalam pru14 ni. Nampak jelas spr memang penipu...Lagi satu...selangor ni umnoo ngidam nak ambil balik dengan kerjasama pas. Anak gampang sial yang menipu pengundi!!!!!

    ReplyDelete
  2. Dah la blog x comel...hitam legam...x de bunga2....sakit hati je ngan blog ni....mangkuk ayun punya blogger

    ReplyDelete
  3. Blog ni best bro.tapi warna hitam ni tukar la bro.sakit mate mace nyer...

    ReplyDelete
  4. Hmmm... ppbm join bn ke?

    ReplyDelete
  5. Cuba citer, cuba citer!!

    ReplyDelete

  6. Salam CAHAYA Cinta-NYA,

    Gelap diHATI.. GELAP lah Mindanya
    d Army of d Barbarics ..Sure'll Fight Back
    BUT dLIGHT ofLUV.. Absolutely ready to find d Answer
    So firmly BELIEVE-dLIGHT ofLUV ..All dTrickiests Trick easy to track!


    CAHAYA Cinta-NYA ..Keajaiban Azali
    s d Galactical ONE Family..in dLIGHT ofLUV
    d Absolute UNIVERSAL's Help .. is waiting n Ready
    n All dDarkest Babarics Plan,will Fall Defacts n Dissolve


    CAHAYA Cinta-NYA ..Kita Raikan
    CAHAYA Cinta-NYA.. Kaseh memBERI
    CAHAYA Cinta-NYA ..INDAH Menawan
    Ddlm nya Kemenangan.. Azali ABADI

    Lets dLIGHT ofLUV shines in ur HEART owez, myLV my dearestONE n I LUV U LUV U LUV U x7 hu hu..

    ReplyDelete
  7. hahaha.. lu hidang aja yang sedap2.. baru la ramai puji.. ramai sokong.. puak2 suci ni mana boleh orang hidang sesuatu yang tak kena dengan hawa nafsu.. terus dicop macam2..


    Labu

    ReplyDelete
  8. darurat..????

    ReplyDelete
  9. jgn lupa, kakmah & pokcik najib suka aktor & aktress industan... ker mgr?

    terikut2 pengarah filem bollywood kot???


    haishhhh..

    ReplyDelete
  10. Undi pas laa kalau mcm ni... Sikit punya teruk kempen... Last-last kena game mcm tu saja.. Adoi ya... Pening la cam ni

    ReplyDelete
  11. Agensi pun mimpi mcm hadi jg...... kahkahkah

    ReplyDelete
  12. Krisis demokrasi Perak 2009 berulang kembali?

    ReplyDelete
  13. lu tak nak cite kat sini tk pe. lu email je kat gua. nakharom@yahoo.com. wa janji tk sebar kat sape2. cite sini abis sini.

    ReplyDelete
  14. buat la kerja haram smapai kemati
    disana nanti jahannam la nanti
    kerja busok dah nampAK pung kat dunay ni
    tapi apakan daya
    tak da kekuatan untuk menolak
    Allah tak bagi kat rakyat malisia
    selamat dicengakam ole amnoo

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja