Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 May 2018

Demm, Kampui ...

Bhai/DeeDee semua

Gila chopong @ gila mikrofon memang satu masalah... Masalah ni bukan memberikan satu senario yang baik.. tapi makin menjahanamkan... hampeh... demm ... kampui....

Kalu puak PAS memang terkenal dengan gila chopong @ gila mikrofon... samer gak ngan geng BN ... nih peel yang sama gak ader berlambak dalam HARAPAN.... bodoh... bangang... bangsat.... ader peluang cantik nak menang... terus jadi macam jahanam...

Bangsat wal bagero...

Sekor-sekor pimpinan HARAPAN kian jadi bangang, bangsat dan banzai biler dapat mikrofon... ntah aper yang jadi ntah la... bongok ker aper... cakap ikut sedap buntut ja... akai semua letak kat lutut... ikut sedap ja... adoilah... otak mana .. otak??? ker memang takder otak???

Yang pemimpin Melayu pon bangang, yang pemimpin Cina pon bangsat, yang pemimpin India pon cilakak .... macam lahanat la.... yang muda cakap macam takdak otak... yang tua gayut pun sama cakap macam memang takdak otak...

Nih mau menang ka takmo.... adoilah kesian rakyat Malaysia... dapat politikus semua macam lahanat... adoyailah.... diorang ingat semua orang respek diorang ka?? apa ingat rakyat semua lupa ka?? jangan ingat sekarang sudah suci murni.. sekarang sumer dosa sudah diampun... pigidah...

Lu punya taik dulu kala jangan buat-buat lupa... ingat orang sudah lupa ka??? adoyailah.....

Bangsat betul lar....

11 comments:

  1. kan....tua muda seme nak kena carut. Bangang x sudah.

    ReplyDelete
  2. Dol,

    lu blh bukak blog gua?
    Gua dah tak boleh access. nak buat mcmana nih?
    kahkahkah1

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori bro..lu sorg je ke x leh access..coz wa still bleh bkak lu nye blog tu..

      Delete
    2. Dah kena block."amaran oleh kerajaan" ..tak leh access lg

      Delete
    3. saya bukan Dol,
      tapi dah tak boleh access blog Libang Libu

      dah kene chop dgn ayat "Laman sesawang ini tidak dapat diakses di Malaysia kerana kandungannya melanggar undang-undang negara."

      ada orang report ker??..

      haisshhh....


      haisshh....

      Delete
  3. Bro,boleh bgtahu pehal ni?

    ReplyDelete
  4. Guna vpn bhai

    ReplyDelete
  5. Adehhh. ... Isu sensitive jgn sedap cakap jer bila dah dapat mic .. . Gua sokong lu bhai. ... Mulut takder auto censor. . . Kisah lama tragedi jgn ungkit. ...Apa2 pun. .. Tetap ph. .. Isu biru gelap lagi panas ...

    ReplyDelete
  6. Bhai ... statement malaysia kini dah mintak maaf bhai. ... Dah nak pilihan RAYA. .. Saling maaflah. ... Fokus manefesto dan kelebihan bawah pakatan di selangor ngan penang

    ReplyDelete
  7. Oh...Angka nya jadi bertukar dengan cepat sekali....Mulut punya pasal bawa padah perokperanda...Hadoiiiiya...

    ReplyDelete
  8. Bapak main laser jer pasal memali.Anak pulak tanpa malu memperlekeh penerima Brim...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja