Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 June 2013

Bersara? Lawak Aaa...

Bhai... Mamat nih nak bersara.... Hahaha... Lawak siot... Hahaha.... Macam tak percaya la.... Hahaha... Atau sudah kecut kot pasai saman datang bertimpa.... Hahaha

Sori... Gua sibuk ngan kerja dua tiga hari nih... Jadi malas nak tulis panjang-panjang.... Cuma biler terbaca citer macam nih... Gua terpaksa lak bagi skot komen...

Hahaha... Aper pon... Selamat berniaga kain la bhai... Hahaha... 

7 comments:

  1. bro APA tak da geng dah la..hahahahaahaha...

    ReplyDelete
  2. bhai,

    dia bersara sebab ada ura2 nak jadikan dia senator, pas tu dilantik jadi menteri komunikasi dan multimedia sebab dia berpengalaman dalam hal2 manipulasi IT ni! kahkahkah

    pirah mabuk!!

    ReplyDelete
  3. aku dengar cerita dia ni berniaga seluar jin dekat uptown danau kota, depan pak li kopitiam, mohon siasat. walaupun rumah gua dkat ngan uptown danau, mls nak pergi sbb jem gilerr

    ReplyDelete
  4. encik Ahmad...

    betul statement lu, uptown danau kota tu bukan stakat jem giler babas, dah sampai sana, parking haram tak jumpa! malas la support. barang pun dah x best cam uptown ori d'sara utama dulu.gua rindu zaman tu...

    eh, terhi-jack post cipan pulak...ngeee....

    ReplyDelete
  5. Persoalannya siapa PapaGomo ni?

    Takda sape berani nak mengaku dia PapaGomo.. kalau berani karang bersusun surat saman datang..

    So kalau adakah yang bersara hanya nick "PapaGomo" sedangkan mastermind ni akan muncul dengan nickname lain?

    rebrand?

    ReplyDelete
  6. Bhai..maaf gua rembat lu punya widget ni,,(ttg papagomo tu)..tQ bhai..sbb nampak cantik n gua masukkan ke artikel gua!

    TheMalaysia Tomorrow;http://helmysyamza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Dan gua pun dah follow blog bhai ni..klu sudi mai lah follow gak blog gua ni.!

    The Malaysia Tomorrow;http://helmysyamza.blogspot.com/

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja