Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 June 2013

Gua Sudah Insaf

Bhai... Gua sudah insaf... Biler baca statement Zulkifli Nordin nih kat dalam Sinar Harian... Terus gua insaf... Gua takmo dah nak menderhaka kepada Raja Kumar... Gua takmo menderhaka kepada Rajagobal...  Rajagobal memang lar maksum... 

Sesiapa yang menghina dan menderhaka terhadap Rajagobal boleh dikenakan hukuman mandatori... Oleh Mahkamah dan Pendakwaraya Khas seperti yang dicadangkan oleh Zulkifli Nordin... 

Gua sudah insaf... Takmo menderhaka terhadap Rajagobal... Malah gua jugak tidak akan menderhaka kat jiran gua kat kampung iaitu Rajakumari... Takmo dah... Gua sudah insaf....

Hahahaha... Cakap dari orang mabuk over confident 101% lagi mau amik kira ka... Ini Zulkifli Nordin aaaa sudah takder tempat lagi... Komen dier pon dah tak layak diambil kira.... Sebab dier bodoh lagi bangang.... Hahahaha

3 comments:

  1. hidup lagi si haramjadah nih... gua ingatkan dah terbongkang mampus kat tepi highway... muakakakaaaa...

    ReplyDelete
  2. la peguam ka pacik ni? bukan dia penyanyi ka? kekeke...

    ReplyDelete
  3. kalau dah insaf elok lah jangan pi lagi restoran insaf mat zul mat zul
    apa dah kona kau ni

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja