Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 June 2013

Tentera Kacang Hijau

Bhai ... lu suka ker idak makan bubur kacang hijau..... Hahahaha.... kalu lu suka bagooshlah... kita kawan.... hahaha... tapi kalu lu suka makan bubur kacang merah.... hahaha... lu bukan kawan gua..... Hahahaha..... Tapi kalu lu suka makan bubur gandum.... kiter memang kawan....  cuma jangan la makan bubur ayam McD ..... pasai Taufik cukup marah kat McD ..... hahahaha.... tak gitue Taufik....  hahaha... semenjak dah kawin nih Taufik kureng online.... layan bini jer kot..... hahahaha.... takkan la sampai tak kering kain kot.... hahahaha

Hahaha....

Gua takder mender nak tulis nih... sebab gua bukannyer Tentera Kacang Merah (Red Bean Army)..... gua cuma Tentera Kacang Hijau jer.... (Green Bean Army)....  Jadi harapnyer Polis Terengganu tak kacau gua la yer..... hahaha.... kiter kawan.... kiter pangyau.... hahahaha

Gua takder menghasut aaa... tapi kalu lu orang terhasut pasai membaca blog gua...yang itu gua tabley nak tolong.... hahaha... itu masalah lu.... sendiri la tanggung.... hahahaha ... By the way... Polis nih aderkah Polis Di Raja Malaysia (PDRM) atau Polis Bantuan Barisan Nasional (PBBN)???? Yang mana satu nih??? Hahahaha .... Hampeh....

Ader paham ka???


4 comments:

  1. selama aku duk online, takde lagi aku terjumpa blog ke, facebook pages ke. yg menggunakan red bean army. yang ada macai umngok duk sebar.

    ReplyDelete
  2. aku pun dah lebam mata baca blog2 pro pr tapi tak pernah jumpa pasal red bean army niii..

    ReplyDelete
  3. bubur kacang ijau dengan durian lagi sedap

    ReplyDelete
  4. Dah nama pun red bean army.. memang susah nak jumpa online kena carik kat giant kot dalam cool storage haha.. paw inti kacang merah lol..

    dengar dan nampak macam cangih betul ke tak ntah la.. BN pun ada cybertroopers gak.. takan DAP takda.. :) Kalau PAP atau indon ada pun takda hal juga..

    Modus operandi macam cybrrtroop BN je? jadi tukang klik pun gaji beribu bang.. lagi tukang maki atau blogger hahaha.. :)

    betul atau tak entah la.. siasat dan terjah2 la.. SKMM kan ada monitor semua isp dan traffic kat Malaysia ni..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja