Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 June 2013

Bukan DBKL Sahaja Yang Mencari Nahas...

Bhai.... Hehehe... Gua tak terkejut kalu benda macam nih boleh berlaku... Negara ini kan Banglasia..... Banglasia Boleh.... Hahaha .... Aper daa......

Bukan DBKL sahaja yang mencari nahas... Bukan entiti Pihak Berkuasa Tempatan sahaja yang cari bala... Cari sumpah seranah orang... Tapi.. dengan Majlis Olimpik Malaysia sekali cari nahas... Hahaha .... Mampuih......

Itu takper lagi... Majlis Olimpik Malaysia bukan hebat mana pon... Setiap kali sukan Olimpik... Yang ramai pergi "melancong" ke temasya tue bukan atlit... tetapi para pegawai... Malah pegawai sukan pulak yang lagi ramai dari atlit... Dalam nisbah satu atlit lima pegawai pengiring...

Hahaha... Kalu rakyat nak bengang ngan MOM pon takder efek sangat...

Tapi... Jeng... Jeng... Jeng... Biler McDonald's pon jugak tumpang sekaki cari nahas dalam isu Padang Merbuk nih... Gua tak tau la nak kata aper... Hahaha... Sajer kot McDonald's nak bunuh diri.. Nak bunuh bisnes dier...


Itu hari pasai isu Gaza pon McDonald's terpaksa bagi free burger untuk tarik balik sokongan terhadap dier... Hahaha... Aper kata kalu semua orang... Tak kira Cina, India, Melayu dan lain-lain bangsa yang prihatin terhadap Blackout 505 amik keputusan boikot McDonald's ... Mau teruk kali nih...

Silap-silap mau McDonald's tarik diri kot.... Hahaha... So amacam.. Aper kata semua kiter boikot McDonald's once and for all untuk solidariti Blackout 505....???

Ader brani tak?

3 comments:

  1. bhai,

    kita buat sampai jadi cam ikan bakar sekinchan tu! pas 1, 1 tutup...slow2 kayuh pun takpe, asal bungkus..

    hohoho...

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha.ayoh mulakan boikot.flashmob selitkan boikot mc d.kasi fenin sama itu org wakakak

    ReplyDelete
  3. Mulakan sekarang... kalau sale dah drop 20%... maybe Mc D boleh bagi burger free cam hari tu... rakyat juga yang untung...rakyat marhaen kan... janji free...prinsip tolak tepi... bagi diri gua akan boikot sampai 23 jun saja...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja