Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 June 2013

Kamehameha

Bhai....  Dikala Anwar Ibrahim dan Pakatan Rakyat dituduh sebagai agen Amerika Syarikat.... dikatakan sebagai balachi Amerika Syarikat... ditohmahkan sebagai tidak patriotik.... tetiba jer si Hishamudin Hussein buat deal plak dengan Amerika Syarikat...

Macam la orang tak tau aper yang dibincangkan.... hahahaha.... lawak siot... tak payah nak cover la sana sini.... cerita lu nak implement semacam Patriot Act kat Malaysia tue orang dah tau.... hahahaha....  camana lu nak gunakan kuasa tue untuk blok akaun media sosial dan blog.... hahaha.... lawak siot... lu punya cerita tue sudah kecoh aaa dalam dunia pertahanan lar.... hahahaha ...

Aper lagi yang BN nak gunakan untuk sekat Rakyat Malaysia dapat maklumat .... takkan nak gunakan "Kamehameha" kot..... tangan dah ader gaya tue.... hahaha... nak kena pegi menuntut dengan pendekar Penyu la.... Master Roshi tue.... hahahaha ... lawak... lawak.... lawak DragonBall lar...

KAMEHAMEHA ...


KAMEHAMEHA

1 comment:

  1. hahahaha..

    der pesal ader plak gambar si bapok nih??

    hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja