Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 June 2013

Skot Gempur Kacang Hantu

Bhai... gua paling tak tahan biler baca tentang isu Red Bean Army yang dikepohkan oleh Utusan Malaysia... hahaha... bukan aper... setahu gua aaa.... hanya pencacai UMNO/BN jer yang perlu dibayar... kalu kat belah sini... semuanya free jer.... hahaha.....

Tambah lagi biler terpapar dalam Internet gambar nih.... gambar 'Skot Gempur Kacang Hantu" ..... hahaha... lawak aaa... perut gendut dan boroi pon ader hati nak jadi skot gempur.... hahahaha.... skot gempur makan kenduri ader la.... hahahaha... lawak siot...


Geng-geng 'Skot Gempur Kacang Hantu" nih la yang patut PDRM siasat... pasai aper perut sudah jadi gendut dan boroi... mesti pasai ader makan banyak rasuah kot.... hahahaha.... Aper daaa... spesis nih pon ader hati nak jadi Kacang Hantu @ Samseng.... hahaha... lawak siot...

Rasanyer geng nih kalu sampai pintu lokap jer dah mampus sesak nafas... belum lagie kena belasah ker hentak ker dinding ker... atau dibogelkan dan didudukkan atas ais.... hahaha... mau lagi cepat matinyer... Hahahaha....

P/S : Isteri PM tue saper aaa... Isteri Muhyiddin Yassin ker... Atau Isteri Mahathir Mohamed? Kalu Rosmah Mansor tue... dier ader maruah ker???

2 comments:

  1. bhai,

    isteri pm yang depa maksudkan tu, najib la. bukan rosmah. najib kan bini rosmah. najib nye maruah kan dah jatuh dengan macam2 kes.lately kes tipu pilihanraya la. ada paham ka? ngee....

    ReplyDelete
  2. Dan janganlah kamu membunuh jiwa yang diharamkan Allah , melainkan dengan suatu yang benar . Dan barangsiapa dibunuh secara zalim, maka sesungguhnya Kami telah memberi kekuasaan kepada ahli warisnya, tetapi janganlah ahli waris itu melampaui batas dalam membunuh. Sesungguhnya ia adalah orang yang mendapat pertolongan. 17-33

    Jangan termasuk dalam golongan manusia yang dzolim nanti rugi

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja