Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 June 2013

PRK Kuala Besut

Bhai.... Kalu PAS bertanding di PRK Kuala Besut... kalu PAS letakkab calon mereka disini.... Aderkah PAS akan memancing undi daripada ahli-ahli parti lain seperti PKR, DAP, PSM, BERJASA dan jugak pengundi-pengundi diatas pagar..

Sebab itu hari kecoh di Terengganu khabarnya bahawa PAS Terengganu hanya perlukan undi maksimum daripada semua ahli PAS Terengganu untuk menjamin kemenangan mereka disana. Punyalah hebat dan takabburnya "mereka-mereka ini" sebelum PRU13 itu hari....

Dalam blog-blog yang Pro PAS Terengganu.... dicanangkan isu nih.... dan sana sini dibisikkan kepada ahli-ahli PAS Terengganu bahawa PAS Terengganu cukup boleh menang hanya dengan sokongan ahli-ahli PAS dan orang Melayu.... walhalnya... bukan semua orang Melayu menyokong PAS....  hahaha

Aper-aper pon... gua tau Kuala Besut tue bukan la ader ramai sangan pengundi dari kaum Cina dan India... sebab majoriti disitu aderlah pengundi Melayu...

Tapi yang lagi menariknyer..... Pengundi di Kuala Besut 80% daripadanya aderlah penyokong kuat UMNO/BN .... Aderkah PAS boleh membuat sesuatu keajaiban disini... Mmmm.... boleh kalu diijinkan oleh Allah Taala.... Small matter jer kalu Allah Taala ijinkan.... cumanyer..... aper akan jadi kalu PAS menang di PRK Kuala Besut..... hahaha ... gua tak sanggup nak ceritakan senarionya....

Cumanyer... gua mendoakan PAS Terengganu memang besar di PRK Kuala Besut... agar mudah rakyat Malaysia (pengundi) untuk melihat wajah sebenar PAS Terengganu... kalu tidak.. susah nak lihat wajah sebenar PAS Terengganu... masa tue.. senang la kita semua buat keputusan untuk PRU14 nanti.... hahaha...

P/S: Jangan lupa.. para pentaksub dalam PAS Terengganu (Geng Rusila @ UG) sudah mula mencacai dan panas punggung bila mana mereka dengar parti-parti lain tidak mahu bersama membantu di PRK Kuala Besut....   sebab semua yang lain akan play safe dan pakat tengok jer dalam PRK Kuala Besut nih.... dan pentaksub nih sudah mula keluarkan ayat-ayat maki hamun (carut serta lucah) dan tidak melambangkan tarbiah PAS yang "kononnya" mereka dapat dan juarai..... hahahaha ..... selayaknyer mencacai jer la... hahahaha ...

1 comment:

  1. suruh je tuan pnya blog FZT tu jadi calon, cnfirm menang ke cnfirm rebah? kahkahkah

    tu contoh makhluk yang menulis pakai kepala lutut.lu masuk blog dia sekali, cnfirm lu takkan masuk lagi untuk yg seterusnya. buang karan....

    sokong bawak rebah. kahkahkah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja