Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 June 2013

Persiapan Untuk Blackout 505

Bhai... Petang tadi gua dah mempersiapkan segala keperluan untuk hadir Blackout 505 Padang Merbuk... Petang esok gua akan gerak ke KL ... Penginapan dah ditetapkan kat Bukit Jalil... Transportation pon dah disediakan...

Cumanyer.... Cumanyer kali nih gua bukan bergerak dan hadir sebagai pendemo atau media... Kali nih gua bergerak dan hadir sebagai memenuhi tugasan yang telah diarahkan.... Gua akan bergerak dan hadir sebagai pemerhati dari Agensi...

Kalo ader sesapa yang kenal gua ... Harap genyit-genyit mata sajer udah la... Lu orang jangan plak dok kecoh nak pi bergambar plak ngan gua... Hahaha..

Sebab kali nih gua akan lepak skali dengan team sebelah sana... Team LSF dan FRU... Gua akan lebih kepada memerhati jer... Sori aaaa... Maaf sesangat... Walaupun hati ini nak sangat la join berdemo atau sekurang-kurangnya menjadi media... Mmmm..

Sori aaa buat kengkawan kat PR dan BN.... Sori ... Kali nih gua bertugas... Hahaha... Tak dapat la nak lepak dan berborak macam biasa.... Tak dapat la nak makan asap tear gas ... 

Gua harap jangan la lepas nih takder yang nak kawan lagi ngan gua... Walaupun gua bertugas.. Tapi tak semestinya gua bersetuju dengan tindak tanduk Kerajaan Malaysia yang anti-rakyat... Gua still macam biasa...  

Lagi satu... Ader agensi yang sudah memasang alat memantau panggilan telefon dan sms di Padang Merbok ... Jadi kemungkinan besar lu akan ditrace tue aderlah besar... Jangan update blog dari Padang Merbok.... Diorang sudah pasang "packet sniffer" la... bahaya oooo....

8 comments:

  1. bro C++,
    kenapa cikgu lu minx tolong Army ? kah kah kah ...
    aptb laa..
    -penjejak-

    ReplyDelete
  2. sehebat mana pun mana mana negara didunia ini sampai masa tergolek juga bila Allah yang kehendaki. firaun dulu hebat dengan bala tentera tenggelam dalam laut aja mudah bagi Allah.yang diselamatkan hanya mayat firaun untuk tatapan dan pengajaran bagi manusia yang datang kemudian

    ReplyDelete
  3. Bhai Carlos...
    Kalu pon gua amik video... rasanyer susah skit gua nak publish sini... Hahaha...

    Bhai Penjejak...
    Itu komidi la... dier mana ader brani sangat... Hahaha... dan dier tau Army kureng nak campur bab nih... dan Agensi-Agensi pon takder side ngan dier... hahaha ... Agensi gua pon takder kena mengena dengan komidi tue...

    Bhai Anon...
    Stuju... tiada yang kekal melainkan Kerajaan Allah Taala..

    ReplyDelete
  4. Bhai c++,

    observer task... ha ha ha
    report tu biar reflect true sentimen... cam biasa la bhai... kadang-kadang analyst suka tambah ajinomoto...ground lain...upper floor lain... anyway selamat bertugas... lupa bhai... kalu nak elak dihidu kena la salut belacan ke tempoyak ke dak pun fairbreeze ha ha ha...

    selamat bertugas bhai...

    ReplyDelete
  5. Poyo giler si tenuk ni....

    ReplyDelete
  6. 50:16. Dan sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dan mengetahui apa yang dibisikkan oleh hatinya, dan Kami lebih dekat kepadanya dari pada urat lehernya,
    50:17. (yaitu) ketika dua orang malaikat mencatat amal perbuatannya, seorang duduk di sebelah kanan dan yang lain duduk di sebelah kiri.

    utusan Allah lagi hebat dari utusan manusia.Allahuakbar.

    ReplyDelete
  7. wei bhai,

    mana lu nye LSF / FRU? kecewa gua bhai. ingatkan boleh makan asap, minum air asid. ngeee....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja