Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 June 2013

Kereta Kebal Masuk Stadium

Bhai .... Itu hari masa team bolasepak Johor Darul Takzim (JDT) bawak masuk Komando lengkap dengan bersenjata Colt AR15 ... kecoh satu Malaya pasai benda nih... sampaikan gua ader antar emel kat Sepp Blater pasai isu nih... gua kasi kecoh kat FIFA.... hahaha......


Nih nampaknyer... kiter ader peluang tengok team bolasepak JDT lawan TRW (The Red Warrior) kat Final..... hahahaha.... mampuih.... nesti boleh runtuh Stadium kalu FAM buat bangang kuarkan tiket lebih dari kapasiti Stadium... hahaha ....

Nampaknyer... ader chan la kiter tengok kereta kebal plak masuk Stadium.... hahaha... baru la hebat dan bermutu tinggi sukan bolasepak Malaysia.... mana ader dalam dunia nih pasukan bersenjata masuk Stadium... hahaha...

Amacam.... ini kali... kalu ader kucing berak kat tengah padang dalam Stadium masa final... boleh la kereta kebal yang masuk stadium tue tembak atau lenyekkan kucing tue.... hahahaha ....



Susah sangat lar pasai sebijik bola pon boleh gaduh bawak senjata api ... nak bawak kereta kebal.... pasai tue la kucing tue bagi warning dengan membuang air besar di tengah padang..... terbaek lar metafora kucing nih.... Hahaha.... memang terbaek... kena sebijik kat SPRM, FAM, dewata bola dan dewa bola.... hahahahaha.... Terbaek...

Patut kucing nih dinobatkan sebagai pejuang... dan dibagi pingat yang membawa gelaran Ching Sri ... (sebab dier bukan manusia... jadi dier tak dapat la Tan Sri ker mender ker) ... hahaha

2 comments:

  1. Aku muskhil pasal komando masuk stadium tu sebab kata TMJ sultan johor nak mencemar duli.. Rasanya sebelum-sebelum ni ada juga sultan atau raja turun padang tengok bola.. ada bawak komando ke berpakaian dan bersenjata macam tu ke? lol..

    Kucing tu panas hati sesak sangat sampai susah di anak melepak kat stadium tu.. so dia pun terpaksa masuk padnag melepaskan hajat...

    ReplyDelete
  2. Pasukan TRW mesti buat satu memo kepada FAM bahawa jika ada tentera masuk selain polis dan FRU...maka TRW tidak mahu main...kalau anak raja johor tu takut bjanganlah ke tempat awam macam stadium..pondan ke anak raja johor tu????

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja