Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 June 2013

Gua Bantah Perhimpunan 15 Jun Nih

Bhai.... sori... Gua tak setuju dibuat perhimpunan di Kuala Lumpur pada 15 Jun nih.... Gua bantah perhimpunan 15 nih ..... bukan pasai aper.... pasai ianya tak aci kat gua dan ramai lagi yang duduk jauh dari KL...

Gua bantah .... sebab perhimpunan 15 Jun tue dibuat pada tengah bulan.... waktu semua tengah kering.... tengah sengkek... bajet dah lari... bajet ciput.... Hahaha....  Takder akai betul lar siapa yang anjurkan perhimpunan 15 Jun tue.... sebab tidak adil kepada semua warga marhaen...

Cer kalu perhimpunan tue dibuat pada selepas dapat gaji ker.... baru la ramai yang akan turun.... takkan bodoh tabley nak pikir lagi kot.... aper ingat semua yang turun tue dapat sponsor macam perhimpunan UMNO/BN ker.... wei.... takder akai betul lar...

Cuba la fikir skit dengan warga marhaen yang berpendapatan sederhana dan rendah.... aper ingat semua orang ader banyak duit nak dihabiskan untuk pergi berhimpun ker.... Bangang punya penganjur la.... Gua tak kira siapa penganjurnyer... TukarTiub ker... Rafizi Ramli ker... Lim Guan Eng ker... Mat Sabu ker....Anwar Ibrahim ker... Hadi Awang ker...  pada gua penganjur perhimpunan 15 Jun nie memang level bangang nak mampus...

Takkan la harap orang kat KL dan Selangor jer nak mari.... aper daaa...

Citer banyak tanak.... gua bantah perhimpunan 15 Jun nih......  bangang betul penganjur yang buat perhimpunan waktu tengah bulan... waktu ramai yang sengkek....  Bodoh....


9 comments:

  1. sah! blog orang Azmin! kih kih kih

    ReplyDelete
  2. tak kira la berapa hari bulan, alasan tak mau, gua tetap turun! dah menggigil dah gua tunggu seruan 'jihad' ni, bila gendang dipalu, semua alasan dah tak terpakai. alangkan nak kahwin sanggup sediakan hantaran, alangkan final bola samggup cari tiket haram, alangkan jem kat federal highway sanggup dirempuh, apatah lagi panggilan demo terbesar tahun ni!

    Dataran merdeka? tunggu kehadiran gua.....rindu siut bau tear gas ngan air asid. ngee.....

    ReplyDelete
  3. tarikh ini sesuai sebab warga kl tidak pulang ke kampung.

    bagi yg jauh, harap ada pihak yg sanggup pinjamkan wang kepada pejuang2 rakyat di seluruh negara.

    kita dah tak punya masa.

    teruskan rancangan ini.

    sasaran 200 ribu pun dah kira ok.

    ReplyDelete
  4. Duit BRIM dah habis kerr? Patutlah marah sangat! Kih!3 Memang penganjur tak tau nak fikir.Kita ajak Perkasa join kita buat bantahan? OK? Kah!3

    ReplyDelete
  5. Salam C++

    Takpe. Tak payah shopping. Pergi je ke himpunan!

    ReplyDelete
  6. sgt setujuuuu....!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Bhai/DeeDee semua...

    Hahaha.... gua orang Azmin... hahahaha.... lawak siot... hahaha...

    Tak kire... perhimpunan 15 Jun nih waktu tengah bulan.... banyak benda nak kena kira.,... memang tak aci... penganjur jenis tabley nak berfikir... otak tak tau mana sudah letak.... dimakan oleh Zombie Kampung Pisang kot.... hahaha

    ReplyDelete
  8. Jgn bicara soal perjuangan kalo berkira sgt pasal duit tu.Cenggitu better Lu duk sensorang dendiam kat umah mengeram teloq.Financial management pon failed lagi ada cita cita nak berjuang cheh.

    ReplyDelete
  9. Bhai Anonymous 4.33PM:

    Gua citer pasai golongan marhaen.. yang tetap miskin dan susah hidupnya.,... perhimpunan nih untuk menaikkan pemimpin... tapi biler pemimpin sudah menang... ader diorang dok pikir pasai rakyat... diorang dok pikir camana nak amik jawatan CEO GLC lar.. mender la.... macam nakhorom jer...

    Walau aper pon.. penganjur event nih memang takder guna akai.,... kalu betul prhimpunan nih untuk rakyat .... mesti isu rakyat la yang pertama skali diorang pikir.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja