Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 June 2013

Oooo... Baru Gua Tau..

Bhai... Baru gua tau yang Padang Merbuk nih cuma boleh digunakan untuk menganjurkan pertandingan suara burung merbuk jer... Selain dari tue tabley nak guna... Alasan yang diberikan... Kawasan terlalu terbuka.. dan boleh mengganggu aliran trafik...

Err... Jadi selama nih... Yang buat macam-macam event kat Padang Merbuk tue pon salah la yer... Hahaha... Lepas nih kalu lu nampak saper-saper buat event kat Padang Merbuk... Itu mesti kena hentikan... Pasai Padang Merbuk tue terlalu terbuka dan boleh mengganggu aliran trafik....

Hahaha.... Yang kat Karnival Belia di Putrajaya baru-baru nih boleh buat plak... Lagi mengganggu aliran trafik dan dibuat dikawasan terbuka... Sampai orang nak pi ke Masjid Besi pon susah... Jalan jadi jem... Err... Yang itu tak salah la plak...  Macam haramjadah jer la ...

Statement mangkuk keturunan mamak yang perasan dier keturunan "tungku dapor" nih memang tabley blah lar...  Cukup la mengarut oooi Adnan Mansor... Macam la gua tak pernah tengok lu punya personal info yang detail tue... Yang menceritakan macam mana lu fraudkan status "tungku dapor" nih..... Hahaha ....



6 comments:

  1. yg tak salah, dtg panggil artis seksi joget.

    ReplyDelete
  2. tiap tiap bulan ada road race kat Padang Merbuk...manjang trafik jammed. Tak ada yg komplen pun.
    Aparaaaaah.

    ReplyDelete
  3. tiap tiap bulan ada road race kat Padang Merbuk...manjang trafik jammed. Tak ada yg komplen pun.
    Aparaaaaah.

    ReplyDelete
  4. gua peduli apa bagi ke tak bagi. gendang dah di palu, kaki gua dah start berjoget ni...gi mampus la korang! ingat padang tu mak bapak lu org punye ker??!!

    ReplyDelete
  5. la lu baru tau tapi jangan sasau udahlah lagi duk dibawah puak ni macam tulah adanya.tapi masa kepunyaan Allah setiap saat akan ada watak watak baru menjelma untuk melakonkan aksi atas pentas dunia ni sampai masa jadilah seperti apa yang dikehendaki oleh Allah.tetap lah atas landasan yang lurus moge bejurus

    ReplyDelete
  6. yg pasti trjd akan pasti trjd..
    tiada sape..tiada firaun/raja..
    tiada sape pon yg dpt mnghalang nya..
    ibarat ajal yg pasti sampai..
    ibarat laut merah yg TELAN firaun..
    ibarat gadafi yg mati trbongkang..

    ibarat malam PASTI siang..
    gelap mnjd terang BENDERANG..

    perancangan TUHAN..kebiasaannya..
    diluar bacaan & JANGKAAN akal!!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja